​​

Start
Sted Vejle, Diget 2, 7100 Vejle
Ledige pladser Kun for inviterede
Tidsfrist for tilmelding

Sæt kryds i kalenderen og tag med på bustur den 3. juli 2022, til 3. etape af Tour de France, som går fra Vejle til Sønderborg.

Alle Metal Afdelingerne i Midt- og Vestjylland er gået sammen om at lave en bustur med opsamlingssteder på ikke mindre end 12 steder for medlemmerne, og du må tage en ledsager med.

Det er GRATIS for medlemmet at deltager, mens det KUN koster 50 kr. for den ledsager som du ønsker at tage med og som er helt valgfrit for dig. De 50 kr. betales kontant i bussen.

Der vil blive serveret et rundstykke og kaffe på turen, samt en forfriskning på turen til Vejle. Samt vil der blive uddelt merchandise til alle, så ingen er i tvivl om at vi kommer sammen med Dansk Metal 😊

Du kan opleve Tour de France i Vejle, som er start by for 3. etape. Det bliver et brag af en folkefest med storskærme og aktiviteter i de fire fan zoner.

Tilmelding er efter først til mølle-princippet, hvor du skal skrive nede i tilmeldelsen om du kommer en eller to personer på det opsamlingssted som passer dig bedst.

OBS!!! Du skal være opmærksom på, at der kan være op til 1,5 km at gå fra bussen og til fan zone.

Har du spørgsmål, skal du kontakte din lokale afdeling.

HÅBER VI SES

 

Bedste hilsner fra

Metal Skjern – Ringkøbing, Metal Nordvestjylland, Metal Herning, Metal Bjerringbro – Silkeborg, Metal Østjylland, Metal Midt Skive – Viborg, Metal Tele Vest, Metal Skanderborg – Odder og Metal Horsens.


Tilmeldingsfristen er overskredet.