​​

Start
Sted Fjord & Bælt
Ledige pladser Kun for inviterede
Tidsfrist for tilmelding

Metal Hovedstaden vil gerne invitere dig med på en tur til Fjord & Bælt i Kerteminde, hvor vi får en rundvisning på udstillingen "Havets Juveler".

Nina Hald har stået for udstillingen og viser os rundt. Nina er kendt i ædelsmedebranchen for mange spændende udstillinger, bøger og foredrag. Hun behøver næppe en nærmere præsentation her.
 
Til udstillingen har fyrre guldsmede, sølvsmede og smykkedesignere anvendt én af de tre organiske smykkesten koraller, perler og rav – traditionelt kaldet havets juveler – til at skabe et smykke eller kunstobjekt. Mere ”eksotiske” materialer så som hornfiskeben, rokkeskin og hummerskjolde er også kommet med hos udvalgte deltagere.
Som udstilling iscenesætter "Havets Juveler" fortællinger om smykker og objekter, der gør brug af havets rigdomme. Perlers, korallers og ravs kulturhistorie har været inspirationskilder til kunstnernes abstraktion, moderne fortolkninger og kommentarer til traditionerne for anvendelse af materialerne.

Se mere om udstillingen her: Havets juveler

Vi kører i bus fra Nyropsgade 25, 1781 København V.

Da vi skal passe godt på hinanden, skal du bruge mundbind i bussen. Vi medbringer håndsprit.

Deltagergebyr er 150 kr. - Entre til Fjord & Bælt og sandwich er inkluderet i gebyret.

Din tilmelding er først gældende, når deltagergebyret er indbetalt på mobile pay nr. 24433 eller overført til Reg nr. 5301 konto nr. 0379399 - Husk at mærke indbetalingen Havets Juveler og dit navn.

Tilmeldingsfristen er overskredet.