2025 planen er ikke en almindelig lønmodtager værdig.

 

Læserbrev skrevet af afd. formand Freddy Knecht,

bragt i Fyns Amts Avis lørdag d. 3. september 2016.

 

Lars Lykkes udspil til 2025 planen.

Nu er det jo ikke mere end 5 år siden der blev lavet en kæmpe tilbagetrækningsreform, og lur mig om at 2025 planen er det sidste udspil der kommer, om hvor længe vi skal arbejde før vi falder om.

Vi må da håbe at der er nogen børn som får glæde af den pension, som vi indbetaler til vores alderdom. Det otium som vi alle håber at kunne nå og nyde. 2025 er bare en af de værste kameler som vi arbejdere åbenbart må sluge.

Vi skal arbejde bare 6 måneder mere i denne omgang.

Hvis der bliver politisk flertal for dette, så vil vi have langt flere opslidningssager i samfundet. Folk der er startet på arbejdsmarked som 16-17 årige kan ikke knokle mere. Det må dælme være nok nu.

Hvad med den om en skattelettelse på 7 % på bundfradraget omkring 4500 -5000 kr. om året til alle, nej der hvor en anden kamel ligger begravet er den nye mellem skat på 5 % som skal lette dem som har mest her i samfundet. Folk der tjener mere en de 476.000 – 1.000.000 kr.

De vil få 32.000 kr. mere i lettelse, det er da et sprog man kan forstå.

Men husk, lige om hjørnet kommer der måske et folketingsvalg, her skal man tænke sig en ekstra gang om hvor man sætter sit kryds denne gang.

For alle de skræmme kampagner som der kørt ved sidste valg, har jo ikke holdt stik og gudskelov for det.

Som afdelingsformand for Metal Sydfyn synes jeg de medlemmer som jeg repræsentere, har både slidt og bidraget nok, når de har været på arbejdsmarked i op til 50 år.

Det er på tide at der bliver valgt helt almindelige mennesker ind i det folketing, som ved hvad der foregår ude på arbejdsmarkedet og ikke kun folk der har studeret indtil de er 30-40 år.

Freddy Knecht