Med svømmehal/sauna, træningscenter med b.la. løbebånd/tv, billard, tennisbaner, petanque, Wii-rum og omgivelser der indbyder til en løbe eller gåtur, er det ikke svært at få udfyldt timerne på Metalskolen. I Videncentret finder du forskellige magasiner, tidsskrifter og gode bøger. En pause med dagens avis eller nyhederne i tv er også en mulighed. 

Her er enkelt og dobbeltværelser, der kan 'slås sammen' så det matcher din families størrelse, ligesom der kan bestilles baby senge til de mindste. ​

Køkkenchefen og hans personale serverer spændende måltider under dit ophold. Morgen- og frokostbuffet samt veltillavet to retters aftenmenu. Der lægges vægt på ernæringsrigtig tilberedning og råvarerne er overvejende økologiske. Dagen igennem er isvand og frisk frugt tilgængeligt, og der serveres te/kaffe og kage.

Alle ansatte på skolerne ser det som deres vigtigste opgave at sikre dig det bedste mulige ophold. Derfor er der lagt op til nogle dage ud over det sædvanlige, når du er deltager på et af Dansk Metals spændende kursus eller ferieophold.