Rabat med PlusKort
Når du bliver medlem af Dansk Metal, får du automatisk et elektronisk medlemskort tilsendt med posten. Kortet fungerer også som medlemskort til rabatordningen PlusKort og giver dig rabat i mere end 1.300 fysiske butikker og webshops.

På hjemmesiden www.pluskort.dk kan du se, hvor du kan få rabat. Du kan også beregne, hvor meget du samlet kan spare med medlemskortet.

Du kan også tilmelde dig et nyhedsbrev og få besked, når der er indgået nye rabataftaler.

Mastercard og medlemskort i ét
Som medlem af Dansk Metal har du også mulighed for at få et PlusGuldkort, som er et kombineret MasterCard og PlusKort/Dansk Metal-medlemskort.

Med PlusGuldkortet får du både rabat og har mulighed for at få rentefri kredit i op til 52 dage. Kortet koster 0 kr. i oprettelse og 0 kr. i årsgebyr.

Medlemskort på mobilen
Det er blevet endnu nemmere for dig at bruge de rabatter og fordele, som du får gennem Dansk Metal og PlusKort. Medlemskortet kan nemlig hentes som en app til din smartphone, så du altid har det ved hånden.

Med app’en får du også en liste med inspiration til fordelagtige rabatter fra PlusKort, og du kan altid se en oversigt over de nyeste rabatmuligheder.​

LO Plus har ændret navn til PlusKort
Efter LO og FTF dannede den nye fælles hovedorganisation FH, passede navnet LO Plus ikke længere, da PlusKort er et gratis medlems-, fordels- og rabatkort for alle fagforeninger under FH, som har tilsluttet sig fordelsprogrammet.

Eksisterende LO Plus Kort erstattes ikke med nye – de gamle kort vil derfor stadig give adgang til de mange fordele og rabatter.