​Som Danmarks største faglige organisation inden for tele kan vi tilbyde medlemmerne professionel service, da vi via vore lokale teleafdelinger samt forbundets IT- og telesekretariat har et meget tæt samarbejde med virksomhederne, og derfor indgående kender til de problemstillinger der eksisterer indenfor televerdenen

Dansk Metal organiserer ansatte i alle større såvel som mindre televirksomheder i Danmark

Som medarbejder i telesektoren skal du vide, at Dansk Metal altid står bag dig med mange års erfaringer inden for området. Nogle af de problemer man oplever i sektoren er stress, fyringer, manglende efteruddannelse og ændringer i kundemønsteret.

Som ansat i en sektor der ændrer sig konstant, er det vigtigt at have en faglig organisation i ryggen. Men det er særligt vigtigt at have en organisation i ryggen, der også kender telesektoren.

Som faglig organisation sikrer vi gode forhold på de danske arbejdspladser. Gennem medlemskabet af Dansk Metal tilbydes du løbende efteruddannelsesmuligheder, du får gratis retshjælp, hvis der opstår stridighed mellem dig og din arbejdsgiver, du inviteres til gratis fyraftensarrangementer, hvor eksperter underholder om aktuelle IT-temaer og meget andet.