Mød eksperter og vær med i workshops om Internet of Things, Devops, cloud, it-sikkerhed, internet of things, machine learning, kompetenceløft og fremtidens arbejdsmarked og meget mere.

Hvad får du ud af at deltage i IT-konference?

Du møder eksperter og it-branchens førende leverandører. Og mindst ligeså vigtigt møder du andre It-professionelle med samme interesser og udfordringer som dig.
 
Du får:
• Indsigt i forskellige løsninger, som kan hjælpe dig og ledelsen med at træffe de rigtige strategiske valg og investeringer.
• Konferencen giver dig et unikt indblik i den nyeste teknologi og viden om de vigtigste områder, som du bør fokusere på.
• Mulighed for at stille spørgsmål til eksperter på området.

Konferencen er tiltænkt dig, der arbejder med it, data og digitale løsninger - eller beslægtede områder. Overordnet giver vi deltagerne et større netværk til fagligt ligesindede gennem aktiviteter, oplæg, demoer, workshops og cases om en række fagligt relevante temaer.

Emner og indhold er baseret på en spørgeskemaundersøgelse gennemført blandt Dansk Metals it-medlemmer i vinteren 2019-2020. I den spurgte vi netop til emner, oplægsholdere og andet.  

3 ARGUMENTER TIL DIN CHEF

  • Du får inspiration til, hvordan du kan løse opgaverne indenfor it, data og digitalisering smartere på din arbejdsplads.
  • Du udvider dit faglige netværk og skaber relationer til andre indenfor branchen.
  • Vores keynote-talere og oplægsholdere er eksperter indenfor området og kender dine udfordringer og din arbejdssituation.

 

Hvornår?
30. september 2020, kl. 8:30-16:30.

Hvor?
Konferencecenteret Metalskolen, Jørlunde. Du kan også deltage digitalt, kryds af ved tilmelding.

Konferencespor og oplæg
Ved tilmelding til konferencen har du mulighed for at vælge, hvilket konferencespor, du vil deltage i – men du kan også vente til konferencen nærmer sig 😊

Dagens keynote-taler folder de største, væsentligste og mest aktuelle tech-tendenser ud og viser vej mod en fremtidig arbejdsdag for os, der arbejder digitalt og med it. Sidst på dagen tager vi livtag med en vifte af tidens it-dilemmaer, så vi alle er klogere på hinanden og vores fælles fagområde, når vi skilles.

Der er ingen vej udenom det: Kunstig intelligens og afarter af dette fylder meget omkring os, og her stiller vi skarpt på, hvordan det ser ud konkret.

Med et oplæg om AI og Machine Learning i praksis, med cases fra produktion og supply chain, kommer Kristoffer Gordon Clasen fra 2021.ai med sine bud på, hvad AI kommer til at betyde for os der arbejder med it og digitalt.

Også cloud har en central plads i tiden. Direktør Michael Ørnø fra Statens IT fortæller om Cloudrejsen – om IT-drift on premise og i skyen og giver indsigt i de mange forskellige facetter af cloud i forhold til ikke mindst drift og service, sikkerhed og udvikling.
Sådan taler du ’IT’sk’ – bliv klogere på hvem dine it-kollegaer er, hvordan I adskiller jer fra ’alle de andre’, og ikke mindst på, hvordan I får samarbejdet til at flyde lettere i og omkring it-afdelingen.

Innovationsdirektør Ursula Krogsbøl fra Miracle disker op med personlige erfaringer, tricks og videnbaseret hjælp til at forstå dem omkring os.

I de gode gamle dage vidste man hvor man havde it-afdelingen, og it-afdelingen vidste hvor de havde resten af organisationen. Sådan er det ikke længere. På dette spor hører vi om, hvad det kræver af samarbejde og forståelse for projektor og processer, og vi bliver klogere på hvad de mon mener, ledere, strateger og arkitekter.


Aske Kjærsgaard Jørgensen, kontorchef i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, tager os igennem egne oplevelser med DevOps hvor grænserne mellem it, udvikling og drift i den grad brydes ned, og hvad det kræver af it-afdelingen (og resten af organisationen).


Peter Minet, afdelingsleder i Tjellesen Max Jenne, giver os sin opskrift på succes: Når it-projektet skal lykkes. Peter taler ud af egen erfaring og serverer guldkorn for især projektdeltagere, før han sender deltagerne videre med konkrete opgaver mod de næste succeser.


Michael Folkmann, Folkmann Arkitektur & Data, klæder deltagerne på til at forstå hvad forretnings- og it-arkitekterne taler om, hvad de mener, og hvordan det er værdifuldt at kunne tale med. Bliv klogere både på dig selv og rammearkitekturmodeller – i praksis!

Sikkerhed! Hvem er sikkerhed ikke relevant for? Nej vel – her stiller vi skarpt på hvordan informations- og cybersikkerhed, og du vil kunne møde både hackere og sikkerhedsfolk til oplæg, et kig ned i en (etisk) hackers værktøjskasse og anvisninger til at gøre forsvaret bedre.


Sikkerhedsekspert Tine Tuxen giver os de største historier om it-sikkerhed, som vi endnu ikke har hørt.

Computere, algoritmer, servere og services – inden for it bliver vi ikke arbejdsløse de næste tider.

Men de kompetencer vi besidder, kommer givetvis til at ændre sig, og de kompetencer vi skal tilegne os, er det ikke altid ligetil at få overblik over. Det ser vi på i kompetenceboden: Hvad betyder digitalisering, AI, automatisering o.a. for dig og din jobsituation?

Bliv klogere på din faglige profil, og på hvad du skal gøre for at forblive relevant i fremtiden. Udviklingschef i Dansk IT Philip Heller-Christensen m.fl. tager os indenfor i et europæisk rammeværk for digitale kompetencer, deltagerne arbejder med egne kompetencer og skills, og i løbet af dagen ved hver især hvor skabet skal stå.

​På dette spor tager Simon Larsen fra Dansk Metal Hovedstaden deltagerne igennem to hovedområder, dels it-overenskomsterne for 2020, dels igangværende, meget spændende tiltag på organisering for og af it-medarbejdere. Bliv klædt på til en hverdag og arbejdsplads der er i forandring – til det bedre.

Konferencen er gratis for Dansk Metals medlemmer. Der er begrænset antal pladser, og pladserne ryger efter først-til-mølle-princippet.


For deltagere, som ikke er medlem af Dansk Metal er prisen 1200 kr. Deltagere som ikke er medlem af Dansk Metal tilmelder sig ved at skrive til giha@danskmetal.dk

Opkrævning af ”No show-fee: Der vil blive opkrævet et ”No show-fee” på 700 kr. hos alle deltagere, som ikke møder op eller melder afbud senere end d. 28. september 2020.

For Dansk Metals medlemmer dækker Forbundet standard-togbillet med DSB eller km-penge efter statens takster (3,52 kr. pr. km. Det er et krav, at du kører i egen bil).
Du kan tilmelde dig fællestransport i shuttlebus til/fra Københavns lufthavn og Københavns Hovedbanegård til Konferencecenter Metalskolen Jørlunde.

Til de, der ønsker at ankomme dagen inden konferencen, er der mulighed for at overnatte på Konferencecenter Metalskolen. Aftenen inden konferencen vil du have mulighed for at deltage i  et Mircro:Bit Lab, hvor Peter Carøe og Torben Werner Hansen m.fl. introducerer, og du bagefter selv har mulighed for at bygge (og lege).

Aften-arrangementet er åbent for alle konferencedeltagere, som har lyst. Overnatningen er gratis for Dansk Metals medlemmer.

Der vil være morgenbrød, formiddagssnacks, frokost, eftermiddagskage og kaffe/vand ad libitum under hele konferencen.


Har du allergier eller andet, der skal tages højde for, bedes du angive dette ved tilmeldingen.

Konferencecenteret Metalskolen Jørlunde har stor erfaring med gennemførelse af konferencer og arrangementer, som overholder Covid-19 retningslinjerne i forhold til afstand, afspritning etc. Konferencedeltagerne kan derfor være helt trygge ved at deltage.

​DANSK IT
[Opdateres løbende]