​Første torsdag i hver måned er TechTorsdag hos Dansk Metal. Teknologi lægger i stigende grad fundamentet for vores tilværelser og arbejdsliv, og det er afgørende, at vi forstår og favner mulighederne, som nye teknologier bringer med sig. Muligheder på godt og mindre godt. Muligheder, der skaber arbejdspladser, løser samfundsudfordringer og sikrer udvikling. Muligheder for misbrug, disruptioner og samfundsundergravende formål, hvis ikke vi tager stilling og viser gode eksempler på teknologiudnyttelse. Mere og mere er det vigtigt at have styr på den teknologiske udvikling for også at holde sig selv relevant som arbejdskraft. Det vil vi gerne hjælpe vores medlemmer med!

Teknologieksperter fortæller om de nyeste trends

Derfor skal vi have hænderne i ’skidtet’! Sammen med Danmarks mest erfarne hjørnekiggere på den teknologiske udvikling – Innovation Lab – åbner Dansk Metal hver første torsdag i hver måned op for nye teknologiske perspektiver med en stærk formidler og teknologiekspert, der fortæller om et nyt og spændende tech-emne, viser sjove, gode, spændende eksempler på, hvordan teknologierne kommer os til gode – og inviterer til en diskussion om for og imod, hvordan og hvorhen. 

Der bliver tale om tilgængelige webinarer, hvor man kan deltage live og stille spørgsmål. Emner og trends vil blive taget op onsite, og vi kan stille om til den teknologiske forfront i San Francisco, Barcelona, Amsterdam, eller hvor den nu finder sted. Hos spændende nye virksomheder – eller de kendte store, som styrer mange grundlæggende forudsætninger for vores liv og arbejdsliv. Hvad betyder fx det nye Metaverse for dig? Hvad er perspektiverne ved de nye, AI-baserede ’digitale mennesker’? Kan man bruge deep fake-teknologi til bedre kundeservice (ja!)? Og er du frisk på en besøg hos tech-startup-miljøet Rockstart i Amsterdam eller måske et kig hjemme hos Google i Californien?