​​​

Dagpengetællere

  • Dagpengetællerne viser dig, hvor mange arbejdstimer du har haft, hvor mange dagpengetimer du har brugt og hvor mange du har tilbage.
  • Dagpengetællerne viser de timer, du har skrevet på dit dagpengekort og som din arbejdsgiver/dine arbejdsgivere har indberettet.
  • Brug dagpengetællerne til at se, om du har mulighed for at forlænge din 2-årige dagpengeperiode.
  • Alle job – også småjobs og jobs af kortere varighed – giver dig mulighed for at spare arbejdstimer op.
  • De opsparede arbejdstimer kan du ”veksle” til ekstra dagpengetimer.
  • Under de enkelte dagpengetællere kan du læse mere om dine muligheder.

 

Spørgsmål om dagpengetællere?
Kan du ikke se dagpengetællerne, selvom du er ledig, eller er du i arbejde og ønsker at se dine dagpengetællere, kan du kontakte Metal A-kasse på telefon 3363 2122.

Nye muligheder med dagpengetællere
Dagpengesystemet indeholder en række muligheder, der giver dig fleksibilitet i forhold til dine dagpenge.

Vi har udarbejdet nogle grafiske dagpengetællere, så du på en let og overskuelig måde kan få et visuelt overblik over din dagpengesituation. Dagpengetællerne viser dig fx, hvor mange arbejdstimer du har haft, hvor mange dagpengetimer du har brugt og hvor mange du har tilbage.

Dagpengetællerne viser de arbejdstimer, som vi har registreret – det er blandt andet de timer, du har skrevet på dit dagpengekort, og som din arbejdsgiver/dine arbejdsgivere har indberettet.

Tællerne opdateres løbende.

For hver time du arbejder, får du ret til 2 timers ekstra dagpenge.

Du kan maksimalt forlænge din dagpengeperiode med et år. Hvis du er fuldtidsforsikret kræver et års forlængelse af dagpengeperioden, at du har arbejdet 962 timer. Hvis du er deltidsforsikret skal du have arbejdet 780 timer for at forlænge din dagpengeperiode med et år.

 

 

 Billedfremviser