Kom til grundlovsmøde og få benzin i blodet

I Holstebro kan du fejre Grundlovsdag med spændende taler, gratis pølser og stuntbikeriding. En Dansk Metal-karavane kører fra hovedstaden og tværs over landet på motorcykel.

Er du til musik, motorcykler og festlige taler? Eller vil du bare have en hyggelig Grundlovsdag? Så skal du overveje at slå et smut forbi Uddannelsescenter Holstebro (UCH) søndag den 5. juni, hvor vi tradition tro fejrer det danske demokrati.

På programmet er der blandt andet taler fra René Nielsen, næstformand i Dansk Metal, folketingsmedlem Annette Lind (S) og direktør for UCH, Nanna Seidelin. Imens kan børnene slå sig løs i hoppeborgen eller over et spil bordfodbold.

Udover talerne byder dagen også på musik og ikke mindst motorcykler. Du kan blandt andet opleve den tredobbelte verdensmester i stuntbikeriding Mike Jensen, der giver opvisning, køre på rullefelt eller gå på opdagelse i udstillingen af MC-udstyr.

I løbet af dagen vil der være gratis pølser, te og kaffe, ligesom du kan købe øl og vand til fornuftige priser. Alle er velkomne, og arrangementet er helt gratis. Tilmelding ej nødvendig.

VIL DU MED PÅ TUR?

Metal On Wheels, en ny motorcykelklub for Dansk Metal-medlemmer, hopper på kværnen og kører i samlet flok til Grundlovsmødet. Helt fra Sjælland.

Og du kan komme med på din egen motorcykel. Hvis ikke fra hovedstaden, så fra et af de andre steder i landet, hvor der bliver gjort stop. Du skal bare dukke op.

06.00: Karlslunde Rasteplads

07.45: Nyborg – tanken ved McDonald's

08.30: Kildebjerg Rasteplads 

09.00: Metal Lillebælt

09.30: Jem & Fix Vejle

10.30: P-pladsen på Sindinggårdvej, Herning

11.00: Uddannelsescenter Holstebro, Bastrupgårdvej 5

Metal On Wheels har deres eget klublogo og en Facebook-gruppe, hvor medlemmerne deler deres passion og laver aftaler om fællesture. Til grundlovsmødet i Holstebro kan du også få fingrene i klubbens strygemærke, du kan sætte på dit motorcykeltøj.