Styrk din markedsværdi med nye it-kurser og certificeringer

Dansk Metal og Teknologisk Institut har indgået et samarbejde om nye it-kurser og certificeringer, som er relevante for din markedsværdi og inspirerende for din hverdag. Her kan du læse mere om forårets kurser og certificeringer.

Azure Fundamentals

På dette onlinekursus får du en grundlæggende viden og forståelse for Cloud services og Microsoft Azure. Vi gennemgår de forskellige Cloud-koncepter og de helt centrale services i Azure, herunder sikkerhed, privacy, compliance og trust samt Azure pris- og supportmodeller. 

Kurset afholdes online via Teams/Zoom med live-underviser, Nis Gabriel. Se præsentationsvideo her.

Du kan læse yderligere om kurset på Teknologisk Instituts hjemmeside her (OBS: du skal ikke tilmelde dig på Teknologisk Instituts hjemmeside, men via Dansk Metals tilmeldingslink nedenfor).

Dato: 3. marts kl. 08:00 til 4. marts kl. 16:00

Pris: Kurset er gratis for medlemmer af Dansk Metal. Ønsker du at tage certificering koster det 1.200 kr. ex. moms via egenbetaling eller virksomhedsbetaling. Beløbet opkræves af Teknologisk Institut og det er vigtigt, at du udfylder alle oplysninger i din tilmelding, hvis du ønsker certificering.

Tilmelding: Kurset er udbudt efter ”først til mølle”-princippet og der er derfor en begrænsning på antal deltagere. Der er tilmeldingsfrist 9. februar.

(Kurset er pt. fyldt. Du kan skrive dig på venteliste ved at skrive til organisation@danskmetal.dk. Husk at tilføje kursusnavnet 'Azure Fundamentals' i emnefeltet.)

Optimal videndeling i Service desken

På dette onlinekursus får du nye værktøjer til knowledge management i Service desken og lærer konkrete metoder til videndeling. Metoderne kan bruges både til personlig vidensopsamling – og til at forbedre hele afdelingens knowledge management, så dagligdagens support forbedres i forhold til hurtigere og mere korrekte løsninger til brugerne og/eller dig selv.

Kurset afholdes online via Teams med live-underviser, Johnny Jensen.

Du kan læse yderligere om kurset på Teknologisk Instituts hjemmeside her (OBS: du skal ikke tilmelde dig på Teknologisk Instituts hjemmeside, men via Dansk Metals tilmeldingslink nedenfor).

Dato: 14. marts kl. 09:00-16:00.

Pris: Kurset er gratis for medlemmer af Dansk Metal. Ønsker du at tage certificering koster det 995 kr. ex. moms via egenbetaling eller virksomhedsbetaling. Beløbet opkræves af Teknologisk Institut og det er vigtigt, at du udfylder alle oplysninger i din tilmelding, hvis du ønsker certificering.

Tilmelding: Kurset er udbudt efter ”først til mølle”-princippet og der er derfor en begrænsning på antal deltagere. Der er tilmeldingsfrist 13. februar kl. 08:00.

(Kurset er pt. fyldt. Du kan skrive dig på venteliste ved at skrive til organisation@danskmetal.dk. Husk at tilføje kursusnavnet 'Optimal videndeling i Service desken' i emnefeltet.)

JavaScript for webudviklere

Udover at være et af de mest populære og benyttede programmeringssprog, er JavaScript det eneste sprog man kan benytte til at udvikle dynamisk indhold i browseren. På dette onlinekursus får du en grundlæggende forståelse for sproget, som det benyttes i browsere. Du vil ligeledes blive introduceret til Document Object Model (DOM), som bruges til at arbejde med elementerne på en HTML-side.

Derudover vil du få generel viden om både HTML5 api’er og populære JavaScript-biblioteker og frameworks.

Kurset afholdes online via Teams med live-underviser, Michell Cronberg.

Du kan læse yderligere om kurset på Teknologisk Instituts hjemmeside her (OBS: du skal ikke tilmelde dig på Teknologisk Instituts hjemmeside, men via Dansk Metals tilmeldingslink nedenfor).

Dato: 23. marts kl. 09:00 til 24. marts kl. 16:00.

Pris: Kurset er gratis for medlemmer af Dansk Metal.

Tilmelding: Kurset er udbudt efter ”først til mølle”-princippet og der er derfor en begrænsning på antal deltagere. Der er tilmeldingsfrist 22. februar kl. 08:00.

(Kurset er pt. fyldt. Du kan skrive dig på venteliste ved at skrive til organisation@danskmetal.dk. Husk at tilføje kursusnavnet 'JavaScript for webudviklere' i emnefeltet.)