Dirk hjælper til et liv i bedre bevægelsehttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Billedgalleri-Dirk-hjaelper-til-et-liv-i-bedre-bevaegelse.aspxDirk hjælper til et liv i bedre bevægelseDirk Andersen er uddannet modelsnedker, men arbejder i dag som ortopædist. Et arbejde, hvor han hjælper børn og voksne til et liv i bedre bevægelse.
Ikke ét græsstrå vender forkert, når Bjarne er færdighttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/reesink-turfcare-graesslaamaskine-golfbane.aspxIkke ét græsstrå vender forkert, når Bjarne er færdigSelve græsslåningen hos Odense Eventyr Golf har golfklubben syv ansatte til at klare, men serviceringen af maskinerne står Bjarne Nielsen fra firmaet Reesink Turfcare for.
Smedene fra 'Løvens Hule'https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/smedene-fra-lovens-hule.aspxSmedene fra 'Løvens Hule'To smede har sammen stiftet en virksomhed og udviklet en robot, der kan svejse rør seks gange hurtigere end et menneske. Samtidig skåner den dig for opslidende arbejde.
Nu kan du få fat i dine indefrosne feriepengehttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/nu-kan-du-faa-fat-paa-dine-indefrosne-feriepenge.aspxNu kan du få fat i dine indefrosne feriepengeDu bør dog være opmærksom, hvis du betaler topskat eller modtager offentlige ydelser.
Sådan får du udbetalt dine indefrosne feriepengehttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/saadan-faar-du-udbetalt-dine-feriepenge.aspxSådan får du udbetalt dine indefrosne feriepengeMen kan det betale sig for dig at få dine feriepenge udbetalt? Cheføkonom i Dansk Metal, Thomas Søby, forklarer, hvad du skal være opmærksom på.
3 gode råd til at koble af i ferienhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/3-gode-raad-til-at-koble-af-i-ferien.aspx3 gode råd til at koble af i ferienI sommerferien skal batterierne lades op, men det kan være svært at gå fra en travl hverdag til ren afslapning. Her kommer tre gode råd til at komme hurtigere ned i gear, når kalenderen siger ferie.
Sådan undgår du hedeslaghttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Saadan-undgaar-du-hedeslag.aspxSådan undgår du hedeslagVed hedebølge skal jeres arbejdsgiver sikre, at I får passende pauser udendørs i skygge eller i lokaler med lavere temperaturer.
Se dine ferierettighederhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Se-dine-ferierettigheder.aspxSe dine ferierettighederFå overblik over dine rettigheder med ferie her. Se, hvad du får med ferieloven, og hvad du får ekstra med overenskomsten.
Syg i ferien eller sygt fed ferie?https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Syg-i-ferien.aspxSyg i ferien eller sygt fed ferie?Hvis du bliver syg før eller under ferien, kan du have ret til at udskyde ferien eller få erstatningsferie. Så du behøver ikke at gå glip af ferie, hvis der er sygdom på spil. Se dine rettigheder og muligheder her.
5 gode råd til at undgå ensomhed i ferienhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/5-gode-raad-til-at-undgaa-ensomhed-i-ferien.aspx5 gode råd til at undgå ensomhed i ferienFrygter du at blive ensom i din ferie? Læs vores 5 gode råd til, hvordan du undgår ensomhed.
Styrk din sundhed med små ændringerhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Styrk-din-sundhed-med-smaa-aendringer.aspxStyrk din sundhed med små ændringerHer får du nogle små og lette tips til at styrke din sundhed og få mere overskud i hverdagen. En halv times bevægelse om dagen kan gøre en forskel.
9 gode LGBT+ råd til arbejdspladsenhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/9-gode-lgbt-raad-til-arbejdspladsen.aspx9 gode LGBT+ råd til arbejdspladsenMange LGBT+ personer kan ikke være åbne om deres seksualitet eller kønsidentitet på arbejdspladsen. Her får du en række tips til, hvad du kan gøre for at være en god kollega.
Vigtigt at vide om arbejdsmiljø under COVID-19https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Vigtigt-at-vide-om-arbejdsmiljoe-under-COVID-19.aspxVigtigt at vide om arbejdsmiljø under COVID-19Få tips til at undgå COVID-19 på jobbet, og se hvad der er arbejdsgiverens ansvar.
De bygger fremtidens digitale fundament [webinar]https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Debyggerfremtidensdigitalefundament.aspxDe bygger fremtidens digitale fundament [webinar]12. maj 2020 - webinar - Kom og få løftet sløret for det roadmap for det digitale Danmark, som kommer til at ændre den digitale dagligdag for alle danskere, uanset om du er digital aktør, som borger, medarbejder, stor eller lille organisation.
Du viser samfundssind, når du er medlem af Dansk Metalhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/samfundssind.aspxDu viser samfundssind, når du er medlem af Dansk MetalSom fagforening kæmper Dansk Metal hver dag for at sikre bedre forhold på dit arbejde. Coronasmitten hæmmer arbejdet for mange, men ikke vores kamp for dig og dit fag. Slet ikke.
Fri 1. maj og grundlovsdag?https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Fri-1-maj-og-grundlovsdag.aspxFri 1. maj og grundlovsdag?Er du fane-svinger, solidaritetssøster eller bare frihedselsker? Tjek her, om du har fri 1. maj og grundlovsdag (5. juni). Det kommer nemlig an på, hvor du er ansat, og om du har overenskomst.
Bedre vilkår for TR og AMR i OK20https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Bedre-vilkaar-for-TR-og-AMR-i-OK20.aspxBedre vilkår for TR og AMR i OK20Se hvilke nye rettigheder du får som tillidsrepræsentant eller arbejdsmiljørepræsentant, hvis den nye overenskomst bliver stemt igennem.
Nye muligheder for efter- og videreuddannelse i overenskomstenhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Nye-muligheder-for-efter--og-videreuddannelse-i-overenskomsten.aspxNye muligheder for efter- og videreuddannelse i overenskomstenVed du, hvad den nye industri-overenskomst giver af muligheder for efter- og videreuddannelse? Her kan du læse om, hvilke forbedrede muligheder du får, hvis overenskomsten bliver stemt igennem.
Flere uger med løn under sygdomhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Flere-uger-med-loen-under-sygdom-.aspxFlere uger med løn under sygdomDu får fem uger ekstra med løn under sygdom i den nye overenskomst i OK20. Se også dine rettigheder, hvis du bliver syg.
Guide: Sådan bruger du dine seniordagehttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Guide-Saadan-bruger-du-dine-seniordage.aspxGuide: Sådan bruger du dine seniordageHar du fem år tilbage til pension, kan du bruge seniordage til at holde fri for. Læs mere om, hvordan du kommer i gang.
Dansk Metal: Enormt positivt med ny trepartsaftale til gavn for lønmodtagernehttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/coronakompensationtilprivate.aspxDansk Metal: Enormt positivt med ny trepartsaftale til gavn for lønmodtagerneDansk Metal er glade for den trepartsaftale, der netop er blevet præsenteret i statsministeriet. Den vil hjælpe almindelige lønmodtagere og understøtte samfundsøkonomien.
Carlos og kollegerne er tre gange så effektive som i Kina og USA https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Carlos-og-kollegerne-er-tre-gange-saa-effektive-som-i-Kina-og-USA-.aspxCarlos og kollegerne er tre gange så effektive som i Kina og USA PPC Denmark i Præstø producerer jumpere, konnektorer og filtre til dit kabel-tv. Det kræver præcision i my-størrelsen at sikre perfekt tv-signal uden støj og flimmer – og det er medarbejderne så gode til, at de slår både Kina og USA.
DevOps og Cloud i praksishttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/devopsipraksis.aspxDevOps og Cloud i praksisMeet & Inspire d. 26. maj 2020 i København - Hvad virker? Hvad er svært? Og hvad skal der til, for at man får DevOps til i praksis, så det skaber reel forretningsmæssig værdi? Hør mere om, hvordan du kan udnytte de nye Cloud teknologier
Fra BI til AI - gå fra Business Intelligence til Artificial Intelligence [København]https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/frabitilai.aspxFra BI til AI - gå fra Business Intelligence til Artificial Intelligence [København]Meet & Inspire - d. 28 april 2020 i København. Vi giver dig en introduktion til teknologien bag fænomenet Machine Learning & AI, hvordan disse kan anvendes i din virksomhed samt hvilke muligheder det åbner op for.
Git - få styr på udviklingen! [København]https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/git.aspxGit - få styr på udviklingen! [København]Meet & Inspire - d. 6. maj 2020 - Vi dykker ned i Git, som er alle udvikleres go-to versionsstyrringsværktøj, når der udvikles kode.
Fremtidens digitale fundamenthttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/fremtidensdigitalefundament.aspxFremtidens digitale fundamentMeet & Inspire d. 12. maj 2020 - De bygger fremtidens digitale fundament [København]
Sådan forholder du dig til COVID-19https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Saadan-forholder-du-dig-til-COVID-19.aspxSådan forholder du dig til COVID-19Her finder du Dansk Metals holdning til en række spørgsmål om arbejdsmæssige forhold i forbindelse med COVID-19 (coronavirus), og hvordan man skal forholde sig. Vil du vide mere om de sundhedsfaglige aspekter, så besøg Sundhedsstyrelsens hjemmeside.
Fordele for elever og lærlinge i ok20https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Fordele-for-elever-og-laerlinge-i-ok20.aspxFordele for elever og lærlinge i ok20Er du elev, lærling eller voksenlærling i industrien? Så tjek dine fordele i den nye overenskomst. Der er mere til alle, også til dig der er under uddannelse. Fordelene gælder for dig, hvis overenskomsten bliver stemt igennem.
"Der bliver lyttet til folk på gulvet. Det er rigtigt demokrati"https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Der-bliver-lyttet-til-folk-paa-gulvet.-Det-er-rigtigt-demokrati.aspx"Der bliver lyttet til folk på gulvet. Det er rigtigt demokrati"I det nye overenskomstforlig på industriens område kommer mange af ændringerne direkte fra tillidsrepræsentanter rundt i landet. Mød to tillidsrepræsentanter, der har fået forslag med som tiltag i overenskomsten.
Vind weekendopholdhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Vind-weekendophold.aspxVind weekendopholdRet eller tjek dine medlemsoplysninger og deltag i konkurrencen om et weekendophold for to.
Frygter du at blive nedslidt? Så kan du søge om at skifte spor – og få støtte økonomiskhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/sporskifte.aspxFrygter du at blive nedslidt? Så kan du søge om at skifte spor – og få støtte økonomiskFrygter du at blive nedslidt? Så kan du søge om at skifte spor – og få støtte økonomisk
Cybertrusler 2020 - Få det afgørende overblik og tips til at beskytte forretningenhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/cybertrusler2020.aspxCybertrusler 2020 - Få det afgørende overblik og tips til at beskytte forretningenMeet & Inspire d. 12. marts 2020 i København
Meet & Inspire: Når phishing går 'godt'https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/phishing0320.aspxMeet & Inspire: Når phishing går 'godt'Meet & Inspire d. 25. marts 2020 *UDSKUDT GRUNDET CORONA-PANDEMI* i Aarhus
Meet & Inspire: Når der går sport i digitaliseringenhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/sportidigitaliseringen.aspxMeet & Inspire: Når der går sport i digitaliseringenMeet & Inspire d. 1. april *UDSKUDT GRUNDET CORONA-PANDEMI* 2020 i København.
Hvem opfandt din smartphone? https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/hvemopfandtdinsmartphone.aspxHvem opfandt din smartphone? Meet & Inspire d. 2. april 2020 i København.
Vejen frem for elbilerhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Vejen-frem-for-elbiler.aspxVejen frem for elbilerDe danske veje har aldrig lagt asfalt til så mange elbiler som nu. I Danmarks eneste elbilfabrik samler montørerne både elektriske golfbiler og små ladvogne, som flere kommuner efterspørger. Kom med ind i hallerne hos Garia.
Threat Intelligence -hvordan og hvorfor?https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Threatintelligence.aspxThreat Intelligence -hvordan og hvorfor?4. februar - Webinar - Vi giver dig en introduktion til, hvad Threat Intelligence er, og hvordan du kan bruge det, så du kan blive bedre rustet til at beskytte mod potentielle eller aktuelle angreb, der truer i din organisation.
Agil udvikling på steroiderhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/agiludviklingpaasteroider.aspxAgil udvikling på steroider10. marts i Aarhus - Få indblik i hvordan udviklingen af et stort nyt system tvang Systemate A/S til at sætte spørgsmålstegn ved, hvordan de fremadrettet skulle udvikle software for at sikre de bedste resultater.
En hackers bekendelser [Aarhus]https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/enhackersbekendelser.aspxEn hackers bekendelser [Aarhus]4. marts i Aarhus - Et indblik i hackernes verden omkring aktører af trusler, “krigshistorier fra det virkelige liv” og processen fra et mål til at kompromittere sikkerheden.
IT-udstyrets livscyklus: Når det gamle udstyr skal udfaseshttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/itudstyretslivscyklus.aspxIT-udstyrets livscyklus: Når det gamle udstyr skal udfases[AFLYST] 29. januar Aarhus - IT udstyr varer sjældent for evigt, og inden man ser sig som om, er det IT udstyr, som organisationen indkøbte, ikke længere behovsdækkende og nyt skal til.
Voksenlærling: wow, det her er lige mig https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/voksenlaerling.aspxVoksenlærling: wow, det her er lige mig Caroline Gjerløw kom i problemer, da hun som mor til to blev arbejdsløs som ufaglært. Løsningen var at blive voksenlærling. Det giver løn under hele uddannelsen og gode jobmuligheder bagefter.
Hurtigere i job med Dansk Metal – A-kasseforsøgethttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/akasseforsoeget.aspxHurtigere i job med Dansk Metal – A-kasseforsøgetEn målrettet indsats ud over det sædvanlige.
Klar til OK-forhandlingerne i 2020https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Klar-til-OK-forhandlingerne-i-2020.aspxKlar til OK-forhandlingerne i 2020Overenskomstforhandlingerne står for døren, og Claus Jensen og Mads Andersen fra CO-industri har talt med nyhedsmediet A4 om deres tanker omkring forløbet.
Sådan falder fridagene i 2020https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/fridage2020.aspxSådan falder fridagene i 2020Der er meget at glæde sig til. I 2020 er der alt i alt lagt op til 11 fridage, der ikke falder i en weekend.
Kom til CS:GO Metal Mega 2020 https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/CS-GO-Metal-Mega-2020.aspxKom til CS:GO Metal Mega 2020 Deltag gratis i CS:GO Metal Mega den 1.-2. februar 2020. Der er kun reserveret 100 pladser, så skynd dig at melde dig - og evt. dit hold - til allerede nu!
Indstil din virksomhed til Arbejdsmiljøprisenhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Indstil-din-virksomhed-til-Arbejdsmiljøprisen.aspxIndstil din virksomhed til ArbejdsmiljøprisenKender du en virksomhed, som har styr på arbejdsmiljøet? Så kan du indstille den til Arbejdsmiljøprisen 2020. Se her, hvordan.
Fra I/O til Cloud med SCADAhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/scada.aspxFra I/O til Cloud med SCADAARRANGEMENTET ER AFHOLDT. Kom til fyraftensmøde med Dansk Metal og DANSK IT og bliv opdateret på teknologi og funtkioner inden for SCADA. Afholdes hos Metal Østjylland den 27. november 2019.
Guide: Gode løfteregler https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/hjulskifte-gode-loefteregler.aspxGuide: Gode løfteregler Det er koldt udenfor og tid til hjulskift. Tunge løft kan koste sygemeldinger, nedsat arbejdshastighed og nedslidning. Her får du gode råd til det korrekte hjulskift.