Du viser samfundssind, når du er medlem af Dansk Metal

Som fagforening kæmper Dansk Metal hver dag for at sikre bedre forhold på dit arbejde. Coronasmitten hæmmer arbejdet for mange, men ikke vores kamp for dig og dit fag. Slet ikke.

 

Dansk Metal hjælper både dig som medlem, og i kraft af vores antal og ekspertviden på vores felt er vi med til at skabe holdbare løsninger og aftaler under corona-pandemien.

Dit og dine kollegers medlemskab af en rigtig fagforening betyder, at regeringen ved nøjagtig, hvem de skal tage fat i. Jo flere vi er, jo stærkere står vi

Vi kæmper ikke kun for, at du som individ kommer bedst igennem krisen, men også for du har et arbejde at komme tilbage til. For din og for Danmarks skyld.

Under corona-krisen taler vi med over dobbelt så mange medlemmer, som samme tid sidste år. Vi finder løsningen på arbejdspladser, der er løbet ind i corona-muren.

Under krisen har vi taget ansvar og sørget for, at:
- der først kom en lønkompensation, så private virksomheder ikke var nødt til at fyre de ansatte.
- og at der derefter kom en højere kompensation på op til 30.000 kroner, der passer bedre til den indkomst, som Metalmedlemmer er vant til.
- det nu kan anerkendes som arbejdsskade, hvis du bliver smittet med coronavirus på dit arbejde.
- vi hver dag rådgiver medlemmer og finder konkrete løsninger ude på arbejdspladserne og for det enkelte medlem.

Alt sammen med en stålfast overbevisning om, at Danmark skal tilbage på sporet, når den umiddelbare smittetrussel er trådt under fode. Men også med fokus på, at vores medlemmer ikke skal lægge vågne om natten på grund af regninger.

Som medlem af Dansk Metal er du sikret, at politikerne tager rammerne for dit arbejde seriøst – samt at du får rådgivning og hjælp af nogle, der kender netop dit fag.