10 tricks til god data governance

ARRANGEMENTET ER AFHOLDT. Hvordan sikrer man, at Power BI ikke udvikler sig til det rene datakaos og bliver det nye Excel-hell? Bliv klogere på dette webinar den 9. oktober.

Arbejder din organisation med Power BI eller overvejer I, at gå i gang? DANSK IT afholder den 9. oktober kl. 10-11 et gratis webinar for alle medlemmer af DANSK IT - husk, du kan få et gratis dobbeltmedlemsskab af DANSK IT, når du er medlem af Dansk Metal.

Webinaret går tæt på, hvordan man sikrer god data governance, og hvordan man skaber en governance-struktur, der passer til ens organisation. Webinaret kommer også omkring, hvordan man kan løfte datadisciplinen i organisationen med rolle- og ansvarsfordeling og ser nærmere på, hvordan man sikrer høj datakvalitet, holder øje med brugerstatisikker og begrænser adgangen til følsomme data.

Taleren
På webinaret møder du Emilie Lundblad, senior forretningskonsulent, Data & AI. Hun har mere end 10 års erfaring i at bruge data til at skabe forretningsindsigt og værdi på bundlinjen. Emilie Lundblad har tidligere arbejdet som dataanalytiker, controller og manager i en IT-startup, men arbejder nu med udvikling og undervisning i datamodellering indenfor Microsoft-stacken for såvel store statslige institutioner som C20-virksomheder.