Ansvarsforsikring der ikke koster ekstra

Når du er medlem af Dansk Metal og er mellem 18-25 år, er en ansvarsforsikring nu automatisk en del af dit medlemskab. Læs mere om hvad det betyder her.

​Pr. 15. oktober 2022 er du som medlem mellem 18-25 år automatisk omfattet af en ansvarsforsikring. Det er en helt særlig medlemsfordel, der hjælper dig, hvis du kommer til at skade andre eller andres ting. 

Man ved aldrig, hvornår man er uheldig og på den ene eller anden måde kommer til at gøre skade på andre eller kommer til ødelægge andres ting.

Ud over, at det er en ubehagelig situation at stå i, kan det også få økonomiske konsekvenser. Du vil kunne stå i en situation, hvor du bliver krævet at skulle betale erstatning. Og det kan i nogle situationer løbe op i rigtig mange penge.

Med en ansvarsforsikring får du hjælp til at betale den slags erstatninger, så du ikke skal betale af egen lomme.

Det maksimale beløb, du kommer til at betale ved en skade, er 1.000 kr., som er din selvrisiko.

Når du er medlem af Dansk Metal og er fra 18 år til og med 25 år, er forsikringen automatisk en del af dit medlemskab. Forsikringen koster dig ikke noget, da det er Alka, der finansierer forsikringen. Forsikringen er en del af medlemskabet uanset hvilket kontingent, du har.

Ring til Alka når du har brug for hjælp

Er du kommet til at gøre skade på en anden, eller har du været så uheldig at ødelægge noget så ring til Alka på 70 12 14 16.