Kom til CS:GO Metal Mega 2020

Deltag gratis i CS:GO Metal Mega den 1.-2. februar 2020. Der er kun reserveret 100 pladser, så skynd dig at melde dig - og evt. dit hold - til allerede nu!

Dansk Metal og DANSK IT sætter rammerne for den ultimativt fedeste CS:GO Metal Mega i København! Der er kun reserveret 100 pladser, så skynd dig at melde dig til. Du kan komme alene - eller du kan tage dit hold med (op til 5 personer). 

Turneringen varer 24 timer. Udvalgte kampe og finalekampe bliver vist på storskærm med kommentator. Udover selve turneringen bliver der oplæg fra en eSportscoach, som fortæller om, hvordan man kan blive bedre til at dyste. Han vil bl.a. dele ud af, hvad nogle af de allerbedste elitespillere har gjort for at nå toppen.

Vinderne af CS:GO får et gamer-headset, billetter til Copenhagen Games og merchandise fra Dansk Metal. Det hold, der kommer på andenpladsen får billetter til Copenhagen Games og merchandise fra Dansk Metal.

Tilmelding
CS:GO Metal Mega er gratis for alle medlemmer af Dansk Metal og DANSK IT. Husk, du kan blive gratis medlem af DANSK IT, når du i forvejen er medlem af Dansk Metal.