Arrangementer: Det kan du lave Grundlovsdag

Det er Grundlovsdag den 5. juni. Dagen hvor vi fejrer det danske demokrati. Og hvis du ikke allerede har planer for, hvordan du vil fejre dagen, får du lidt inspiration her.

Grundlovsmøde på Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup, kl. 9-13.
På programmet er grundlovstaler fra statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), partiformand Pia Olsen Dyhr (SF), folketingsmedlem Martin Lidegaard (RV) og folketingsmedlem Morten Bødskov (S).

Udover de spændende taler kan du også se frem til musik og fællessang, ligesom familiens yngste medlemmer har deres helt eget program til fejringen af Grundlovsdag. Der er snobrodsbagning, ansigtsmaling, hoppeborg og hestevognskørsel. I år optræder også Emil og Kåre fra Store Nørd på DR Ultra med stort videnskabsshow og masser af sjove eksperimenter.

Alle er velkomne og arrangementet er helt gratis.

Grundlovstræf på UCH Holstebro, Bastrupgårdsvej 5, 7500 Holstebro
Åbent træf for gamle og nye motorcykler og veteranknallerter (tag gerne din egen med!) til det traditionsrige Grundlovstræf i Holstebro. På programmet er, udover en masse fede maskiner og en tur med DASU-rallykører, musik med Ivanhoe, taler ved UCH's direktør Ann Østergaard og Dansk Metals næstformand René Nielsen.