DevSecOps – Hvordan omstiller man sin organisation til DevOps, mens sikkerhed bevares?

På dette webinar bliver du klogere på, hvad en organisation kan vinde ved at implementere DevOps, samt hvordan sikkerhed kan bevares og styrkes med en DevSecOps-tilgang.

I en moderne it-drift og udvikling er der et igangværende skift mod DevOps, men med implementeringen af DevOps overses sikkerheden ofte. Implementeringen af DevOps kommer med en masse positive følgevirkninger, såsom hurtigere time-to-market, højere kvalitet og kortere feedback-loops. Men med implementeringen af DevOps overses sikkerhed ofte, fordi fokus skiftes fra klassiske driftsopgaver til udviklingsfokuserede, automatiserede pipelines.

På dette webinar gennemgås både gevinster og potentielle faldgruber ved skiftet til DevOps, og hvordan man imødekommer dem med en DevSecOps-tilgang. Gennemgangen vil med udgangspunkt i konkrete cases indeholde både en basal introduktion til DevOps, hvilke gevinster der er at hente, og hvordan man implementerer en DevSecOps-strategi. Oplægget henvender sig både til it-driftsfolk, udviklere og ledere, der er nysgerrige på, hvordan it-infrastruktur og udvikling kan optimeres. Projektet er også relevant, hvis man modtager og implementerer værktøjer udviklet med en DevOps-tilgang.

Webinaret afholdes den 13. oktober 2021 kl. 14-15.

Har du ikke mulighed for at deltage i webinaret på dagen, kan du sagtens tilmelde dig alligevel. Så sørger vi for at sende dig optagelsen efterfølgende, så du kan se det, når du har tid. 

Bemærk: Arrangementet er gratis for medlemmer af Dansk IT. Som medlem af Dansk Metal kan du blive gratis medlem af Dansk IT. Meld dig ind via knappen nedenfor.