Etiske data i arbejde [webinar]

Hvordan udnytter du værdien af data, samtidig med at du undgår dataetiske problemer? Hent inspiration hos tre meget forskellige virksomheder, der har ambitioner om ansvarlig brug af data – med styrket konkurrenceevne til følge.

​Data er guld, men behandlet ukorrekt eller uetisk kan især persondatabehandling udvikle sig til et mareridt for din virksomhed. Men det behøver ikke være så håbløst. Med en effektiv individuel datakontrol kan de dataetiske katastrofer undgås, ja, endda blive til en styrke i stedet, samtidig med, at adgangen til øget databrug potentielt mangedobles. Det er den vej, de tre virksomheder Lærerstandens Brandforsikring, Roche og Precure alle er slået ind på, og ”DATA for GOOD”-platformen kan komme til at spille en central rolle i netop de tanker, der er her omkring databehandling. Lyt med på, hvordan de første spæde skridt er taget i datasatsning med etikken som medspiller.

Bemærk: Webinaret er gratis for medlemmer af Dansk IT. Som medlem af Dansk Metal kan du blive gratis medlem af Dansk IT. Meld dig ind via knappen nedenfor.