Tilmeldingen til årets 24-timers hackathon er åben

ARRANGEMENTET ER AFHOLDT. Er du under 30 år? Så tag med til 24-timers hacking med Dansk Metal og DANSK IT (og vind 10.000 kr.).

​24 timer med sjov, spænding, nerver, lettelse og non-stop hacking. Det er, hvad der venter, når 'Hack It' åbner dørene i weekenden den 15.-16. november 2019. I samarbejde med DANSK IT inviterer Dansk Metal alle medlemmer under 30 år til at deltage i årets hackathon.

Tilmeld dig alene eller sammen med en ven/veninde. DANSK IT sætter hold med 4-5 personer på hver - der er brug for alle slags kompetencer fra newbie til ekspert.

Hvem
Alle medlemmer under 30 år kan deltage. Du er velkommen til at tage din ven/veninde med - også selvom han/hun ikke er medlem af Dansk Metal.

Tid
24 timer fra fredag den 15. november kl. 15 til lørdag den 16. november kl. 15.

Sted
DANSK IT - Vermundsgade 38, 2100 København Ø

Pris
0 kr. - det er helt gratis at deltage i Hack It.

Dansk Metal dækker transportudgiften for medlemmer, der er bosat uden for hovedstadsområdet (billigste offentlige transport, dvs. standardbillet med bus eller tog). Hvis du kører i bil, eller hvis I kører hertil i samlet flok, får I stadig refunderet, hvad en bus/togbillet koster. Dansk Metal dækker ikke transportudgiften for ikke-medlemmer.

se video fra sidste års 'hack it'

 

 

 

 

Vidste du?

at du kan få et gratis medlemskab af DANSK IT, når du er medlem i Dansk Metal?
Så går du aldrig glip af fede fyraftensmøder, webinarer og netværksmuligheder med andre it-professionelle og it-interesserede.
Derudover kan du få store rabatter på kurser og populære certificeringer.