Hjælp når det gælder

Ledig for første gang i 34 år. Det var et chok for 61-årige Holger Stege. Med hjælp fra Metal Nordsjælland kom han i nyt job på kun en uge hos O.L. Seals, hvor han arbejder med CNC-maskiner.

​Det var en uvant situation Holger Stege på 61 år stod i, da han i marts 2018 måtte samle sine ting og forlade Trelleborg Sealing Solution efter næsten 34 års ansættelse.

- Det kom som et chok. Jeg havde regnet med at skulle have mine sidste seks arbejdsår hos dem. Det var en god arbejdsplads, så det var ikke sjovt, siger Holger Stege.

Han havde ondt i maven, da han gik ud ad hovedindgangen for sidste gang. For hvad skulle der nu ske? tænkte Holger Stege.

Intet billede valgt

Cv og nyt job
En ting der skulle ske, var at lægge vejen forbi den lokale Metalafdeling. Det anbefalede hans tillidsmand ham efter fyringen. Holger mødte op, meldte sig arbejdsløs og fik lavet et cv.

- Jeg har aldrig prøvet at skulle melde mig arbejdsløs og udfylde alle de papirer. Det var helt nyt.

På mødet med afdelingen blev han gjort opmærksom på, at O.L. Seals søgte folk som ham. Afdelingen hjalp ham med ansøgningen og den blev sendt til virksomheden.

Holger Stege blev indkaldt til samtale i O.L. Seals, og allerede tre timer efter ringede virksomheden og spurgte, hvornår han kunne starte.

- Jeg blev rigtig glad. Det endte med, at jeg ikke for alvor skulle gå arbejdsløs. Jeg nåede ikke engang at få understøttelse, før jeg fik nyt job.

Metal JobService

  • Der findes knap 300.000 virksomheder i Danmark, så det er et stort arbejde at finde frem til de mest interessante for dig. Dansk Metal hjælper dig på vej.
  • I Metal JobService kan du se og søge ledige job fra alle danske hjemmesider og jobdatabaser.
  • Mange virksomheder tager fat i Metal, når de mangler medarbejdere. Din afdeling kontakter dig, hvis en virksomhed har brug for dine kompetencer.
  • Kontakt din lokalafdeling, der kender virksomhederne i området og derfor ved, hvor der er jobåbninger.

Nyt job på en uge
Når Holger Stege tænker tilbage på hele forløbet, er han glad for den hjælp, som han fik fra afdelingen, Metal Nordsjælland.

- Det var fint og de var gode til at hjælpe. Normalt kommer jeg ikke i afdelingen, så det er fedt at vide, at der er hjælp at hente, når det gælder.

Metal har hjulpet mig igennem hurtigt og godt, sig er Holger Stege, som er glad for sit nye arbejde, hvor han arbejder på CNC-maskiner, som drejer rør til hydrauliske tætninger og pakninger. Hele jobskiftet har været en god oplevelse.

- Alle på min nye arbejdsplads var meget imødekommende, og det var en rar modtagelse. Jeg er glad for at være kommet herhen, siger Holger Stege.