Personlig jobformidling giver job

Henrik Ellehave Larsen benyttede sig af et tilbud om personlig jobformidling. Det fik ham hurtigt tilbage på arbejdsmarkedet

Henrik Ellehave Larsen, 52 år, landbrugs- og maskinmekaniker, blev ledig i august 2015. Som medlem af Metal Hovedstaden blev han omfattet af personlig jobformidling.

Det er bare én af de indsatser, som fra 1. februar 2017 bliver tilbudt medlemmer, der har risiko for langtidsledighed. Personlig jobformidling er en del af Metal JobService, og bygger på Dansk Metals tætte virksomhedskontakt samt viden om de nødvendige og efterspurgte kompetencer

Nyt job under uddannelse
Mens Henrik Ellehave Larsen tog svejsecertifikater på TEC i Ballerup, tog Curt Mikkelsen – faglig sekretær i Metal Hovedstaden – direkte kontakt til virksomheder i lokalområdet. Og der skulle ikke gå lang tid før Henrik Ellehave Larsen igen var i job.

Kun på dagpenge i en uge

- Jeg var kun på dagpenge i en uge, før jeg begyndte at tage svejsecertifikater.

Curt Mikkelsen vidste, at Jernkunsten manglede et par mand med de rette certifikater. Men det er en certificeret virksomhed, og derfor kunne jeg kun komme til at arbejde hos dem, hvis jeg fik certifikater på mine kompetencer.

Optimalt forløb
Han er meget tilfreds med, hvor hurtigt han kom tilbage i arbejde.

"Alle forløb burde være som mit. Jeg tager noget jobrettet efteruddannelse, og så har Metal Hovedstaden fundet et job til mig, som jeg er meget glad for, siger Henrik Ellehave Larsen. 

OBS: Første gang bragt i MetalMagasinet nr. 1 2017

Indsatser for dig, der er ledig

  • Du er altid godt stillet med Metal A-kasses indsatser for ledige, også selv om du ikke er nyuddannet, IT-uddannet, +50 år eller i risiko for langtidsledighed.
  • Metal A-kasse har høj succesgrad med jobformidling og du får kvalificeret rådgivning i din lokalafdeling, der bedre end nogen andre ved, hvilke job der findes i dit område.