Trends i servicedesken

AFLYST. Dansk Metal: Hør om de nyeste trends indenfor IT Service Management og om etableringen af Statens IT's nye Servicedesk i Sønderjylland. Hvor og hvornår: Aabenrå, mandag den 27. maj.

I samarbejde med Dansk It inviterer Dansk Metal til arrangmentet "Kernekomponenterne i en effektiv servicedesk". Arrangementet finder sted mandag den 27. maj fra kl. 17-19 på adressen Dansk Metal, Jernbanegade 5, 6230 Rødekro, Aabenrå.

De to oplægsholdere er:
Michael Imhoff, senior Manager ved Sofigate og tidligere President ved itSMF International. Michael løfter sløret for de nyeste trends inden for IT Service Management (ITSM) og zoomer ind på hvordan det i en multi-sourcing sammenhæng kan implementeres vha. Service Integration And Management (SIAM), som er blevet det nye sort inden for ITSM. En trend der gør, at dette i øjeblikket ligger højt på it-afdelingernes agendaer.

Jannik Vorre, teamleder i service og satellitchef for Statens Its Sønderborgafdeling. Hør hvordan arbejdet med at etablere sig foregår i praktisk og hvordan rammerne sætter dagsordenen. Jannik kommer både ind på roller, processer og systemanvendelse.