Meet & Inspire - få overblik over krav og risici med AI

Meet & Inspire - d. 16. april 2020*UDSKUDT GRUNDET CORONA-PANDEMI* - Sådan kan AI og Software hjælpe dig med at få overblik over krav og risici samt styre kontrakterne [København]


Udbud og kontrakter: Få indsigt i hvordan AI kan anvendes til at læse udbudsmateriale for at finde krav og risici, samt hvordan teknologien kan anvendes til at understøtte styringen af kontrakterne.

På dette Meet & Inspire får du inspiration og konkrete eksempler, når Rambøll deler, hvordan teknologien anvendes til at understøtte forskellige faser af kontrakten i forretningen.

Teknologisk understøttelse som skaber værdi

Indlægget dykker ned i nogle af de pains og udfordringer, som opleves i forbindelse med udbud, kontrakter og kontraktarbejdsprocessen generelt. Rambøll vil dele deres motiver, gevinster og værdien ved at anvende teknologi til at understøtte arbejdet med og omkring kontrakter.

RAMBOT i udbudsfasen og CLM som styring

Du får indblik i, hvordan teknologien anvendes til at understøtte arbejdet med udbud og kontrakter. Rambøll deler deres arbejde med RAMBOT, som via AI er i stand til at læse udbudsmateriale og identificere specifikationer, krav og risici. I oplægget vil du høre, hvordan RAMBOT er blevet trænet til at varetage opgaven i den indledende udbudsfase, men også hvordan Contract Lifecycle Management-systemer hjælper med at styre IT-kontrakten og andre af forretningens kontrakter.