Vi bliver mere personlige nu

Hos Dansk Metal har vi mange stærke fagligheder. Vi har meget til fælles, men vi har også mange forskellige faginteresser, som det ikke er alle der forstår sig på. Uanset hvad, skal Dansk Metal altid være relevant for dig.

​Derfor har vi valgt at gøre Dansk Metal endnu mere relevant for dig, med flere historier inden for din branche og din hverdag.

Det betyder bl.a. et nyt onlinemedie -  danskmetal.dk/feed, hvor du hurtigt får overblik over de historier, der rykker inden for din branche og i din livssituation – uanset om du er i job, søger et job, er under uddannelse eller har trukket dig tilbage fra arbejdsmarkedet.

​Se en kort introduktion til det nye feed, og se, hvordan du selv vælger, hvad du vil se.

Intet billede valgt

Tre nye magasiner

Det betyder også et nyt magasin i din postkasse, med mere uddannelse, faglig viden og relevante historier inden for det område, der interesserer dig mest.

Mere om Industri, mere om Transport eller mere om IT, Tele & Medie.

Det er dine interesser og derfor dit valg.

Hvad skal du gøre?

  • Du behøver ikke gøre noget – kun hvis du vil have mere relevante uddannelsestilbud, faglig viden og reportager inden for din branche og din hverdag.
  • Log ind på Dansk Metal, klik på Medlem, og vælg hvilket område, der interesserer dig mest.
  • Vælg din interesse og livssituation, som forklaret i videoen ovenfor. Herefter får du overblik over de historier, der rykker inden for din branche og i din livssituation. Vi gemmer dine valg, så du får det samme overblik næste gang du besøger danskmetal.dk .