Her er årets mest populære biler i 2020

Hvilke bilmodeller blev de mest solgte? Se årets top 10 herunder.

​Danmarks mest solgte bilmodel i Danmark i 2020 var Peugeot 208 skarpt forfulgt af Citroën C3 og Ford Kuga. Det viser opgørelsen fra De Danske Bilimportører over registrerede biler i det forgangne år.

 

Intet billede valgt

 

Kigger man på brugtmarkedet, så er det VW, der har sat sig tungt på top-placeringerne. På top 10-listen over flest solgte brugte biler, er det VW Polo, der er solgt flest af, efterfulgt af VW Passat (Kilde: Bilbasen).

Elbiler i Norge, Volvo i Sverige
Men gad vide, hvilke bilmodeller, der så hitter i vores nabolande?
I Norge er det elbilerne, der dominerer salget. Elbilsalget udgør nu 54 % og den mest solgte bil i Norge i 2020 er Audi e-tron (Kilde: Opllysningsrådet for Veitrafikkens (OFV) i Norge).

I Sverige er det Volvo V60, som sælger bedst. Volvo er i det taget ekstremt populære i Sverige. På andenpladsen ligger nemlig Volvo XC60 og på fjerdepladsen over flest solgte biler er Volvo XC40 (Kilde: BilSweden).

Resten af verden
På verdensplan er det Toyota Corolla, der blev solgt flest af i 2020. På 2. pladsen finder vi Toyota RAV4. På hhv. 3. og 4. pladsen finder vi Honda CR-V og Honda Civc, mens VW Tiguan indtager 5. pladsen. (Kilde: focus2move)