Skarp ansøgning giver mere respons

Det kan være svært at sparke døren ind til arbejdsgiverne som nyudlært. Derfor har Kasper Skovfoged Carlsen deltaget på to af Metal A-kasses workshops. Det har gjort ham skarpere.

Den 21-årige materielmekaniker Kasper Skovfoged Carlsen blev færdigudlært i januar 2017. Kort efter tog han imod tilbuddet fra Metal A-kasse om deltagelse i to workshops 'Skriv dig i job' og 'Tal dig i job'.

 

Jeg fik ikke nok respons på mine ansøgninger

- Jeg ville gerne lære, hvordan jeg kunne blive bedre i min jobsøgning, siger Kasper Skovfoged Carlsen.

- Det er svært at få åbnet porten til virksomhederne. Men med de to workshops føler jeg mig bedre rustet til jobsøgningen, siger Kasper Skovfoged Carlsen, der gerne vil arbejde med landbrugsmaskiner.

Før skrev jeg en hel del ting, der ikke var relevante.

​På workshoppen ’Skriv dig i job’ gennemgik hans ansøgninger en omskrivning.

- Især opsætningen af ansøgningen har jeg fået god hjælp til. Før skrev jeg en hel del ting, der ikke var relevante. Jeg har også lært, hvordan jeg skal sætte ordene sammen på en ny måde, så min ansøgning fanger opmærksomhed og skiller sig ud fra mængden, siger Kasper Skovfoged Carlsen.

Meget mere respons
- Jeg har fået rigtig meget ud af det. Jeg får mere respons fra virksomhederne nu, siger Kasper Skovfoged Carlsen, der føler sig helt klar på at finde sit drømmejob.

Tilbud til nyuddannede ledige

  • Nyuddannede ledige tilbydes hjælp til at komme i job gennem Metal A-kasse.
  • Metal A-kasse er klar til at give dig en skræddersyet og håndholdt indsats med bl.a. samtaler, hjælp til it, workshops i jobsøgning og personlig jobformidling.
  • Tag fx på workshops som Skriv dig i job, Tal dig i job, Søg uopfordret og Klar til job