Meet & Inspire: Når der går sport i digitaliseringen

Meet & Inspire d. 1. april *UDSKUDT GRUNDET CORONA-PANDEMI* 2020 i København.

En fodboldkamp genererer mere end 3,5 mio. data - forestil dig nu, hvilken værdi det giver, at man forud for en kamp kan bruge hardcore tal til at lægge sin spilmæssige strategi og drage fordel. Man kan overvåge det fysiologiske niveau i truppen, spillernes præstation og stressniveau, analysere løbe- og spilmønstre hos modstanderen og meget andet. 

Ny teknologi ruller ind over fodboldverdenen, og det kræver fornyede sportslige strategier, operationel know-how, og endnu vigtigere; kompetencer indenfor flere forskellige domæner – det har Brøndby IF igangsat.

På dette Meet & Inspire fortæller Brøndby IF om deres take på innovation, og deres arbejde med ny teknologi og data til inspiration for dig, som sidder direkte med teknologi og data, eller på anden vis arbejder rundt om emnet. Arrangementet vil have to overordnede vinkler:

#1 | Transformationen fra et organisatorisk- og projektperspektiv

Den første del tjener til inspiration i forhold transformationen fra et organisatorisk- og projektperspektiv. Her vil vi se, hvordan den strategiske retning tager form i virkeligheden, når BIF fortæller om deres projekt og ledelses-tilgang, og hvordan den operationelle virkelighed udfordrer den strategiske retning og forventning, samt hvordan opgaven omkring organisering og ressourcer løses. Oplægget vil ligeledes drøfte behovsafklaring, teknologivalg og økonomi, samt kompetencer og hvordan domæneviden er centralt for, at et dataprojekt skal lykkedes.

#2 | Data i praksis

I anden del kigger vi nærmere på, hvordan Brøndby IF arbejder med data i praksis og dykker ned i det tekniske aspekt. Mikkel Keldmann vil fortælle om den tekniske proces fra datagenerering gennem sensorer på banen, indsamling via  SAP Sports One, analyse arbejdet med SQL database, R og Tableau, som i sidste ende skaber værdi for spillere og stab i og omkring Brøndby IF.