Tag med til Danmarks største konference om offentlig digitalisering

Dansk IT holder igen OffDig-konference. Husk, at du som medlem af Dansk Metal kan blive gratis medlem af Dansk IT.

​På OffDig bliver du opdateret og præsenteret for de nyeste trends og projekter inden for offentlig digitalisering i både ind- og udland. Networking og erfaringsudveksling er en stor del af konferencen - du kan netværke med andre, der har samme faglige udfordringer som dig og måske også med dem, der har løsningen.

Fysisk konference og OffDig-univers

På OffDig 2021 får du først og fremmest mulighed for at deltage på den fysiske konference i Musikhuset Aarhus den 6.-7. september 2021. Derudover får du adgang til denne vidensplatform, også kaldet 'OffDig-universet'.

Året inddeles i fire hovedtemaer:

  • Den digitale borger
  • Bæredygtig udvikling
  • Digitale visioner
  • Teknologi og innovation

Under hver af de fire hovedtemaer behandles 10 undertemaer, så vi har noget for alle i målgruppen. 

Målgruppe

OffDig samler omkring 1.600 deltagere fra hele landet for at blive klogere og debattere de mange muligheder og udfordringer, der er ved digitaliseringen af den offentlige sektor. Konferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med offentlig digitalisering; kommuner, regioner, statslige og offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner, leverandører og konsulenthuse.

Husk: Som medlem af Dansk Metal kan du blive gratis medlem af Dansk IT. Meld dig ind via knappen nedenfor.

Mens du venter på konferencen, kan du lytte til to podcasts om offentlig digitalisering. Lyt med via linksene nedenfor.

Podcast: Sådan har it-organisationen i Herning Kommune tacklet coronakrisen

I denne podcastepisode får du et indblik i den offentlige sektors erfaringer fra coronatiden. Vi har talt med Poul Venø, it- og digitaliseringschef i Herning Kommune, som fortæller om, hvordan Herning Kommune har klaret coronakrisen på den digitale front.

Lyt til podcasten her

Podcast: Machine learning til automatisering og vidensdeling

I den offentlige sektor sker der som led i en sagsbehandling typisk indsamling af en stor mængde dokumenter og viden. Den viden kan konsolideres og udnyttes til at sikre højere kvalitet i afgørelserne fremadrettet. Det er dog et ressourcekrævende arbejde – og det er her, at Machine Learning kommer ind i billedet. Denne podcast-episode handler om, hvordan man i den offentlige sektor kan anvende Machine Learning til automatisering og vidensdeling.

Lyt til podcasten her