Tech Talk: Git

6. maj 2020 - webinar - Vi dykker ned i Git, som er alle udvikleres go-to versionsstyrringsværktøj, når der udvikles kode.

Bliv klogere på Git, når én af Netcompanys eksperter blandt andet besvarer, hvordan Git adskiller sig fra sine konkurrenter, når der kommer mere end én branch, og mere end ét team.

Som en forsmag på emnet kan du forestille dig følgende scenarie:

Du sidder i et team bestående af otte personer, som forsøger at udvikle kode til den samme applikation. Koden bliver løbende udviklet, og undervejs ønsker kunden en demonstration. Dette betyder, at der skal være en virkende version, men som ikke har alle de ufærdige features. Yderligere ønsker kunden, at dette bliver lagt i produktionsmiljøet, og vil i øvrigt gerne se flere features om 14 dage på et separat miljø, så disse features ligeledes kan godkendes i produktionsmiljøet. Der forventes derudover også, at der bliver fixet en lille fejl i produktionsmiljøet inden der udarbejdes flere ting.

Du vil altså blive præsenteret for et hverdagsscenarie og løsningen derpå, som er en uundgåelig situation for enhver udvikler.

Yderligere kan du forvente at blive introduceret til det nødvendige fundament som Git bygger på, samt blive klogere på, hvordan det anvendes ved skalering af et projekts størrelse. For hvordan håndteres dine filer, hvis I sidder 150 udviklere, eller flere tusinde?

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål, og få anbefalinger til værktøjer indenfor emnet.