Nyt job - og ud af motorvejskøen

Esben Olsen ville gerne have et job, der var tættere på, hvor han bor. Det fik han, da Metal Sydøst matchede en ledig stilling med Esbens Lyn-CV.

​Selvom landbrugsmaskinmekaniker Esben Olsen var glad for sit arbejde, var der alligevel noget, der fik ham til at oprette et Lyn-CV på Dansk Metals hjemmeside. Han ønskede sig et arbejde, der lå tættere hjemmet på halvøen Stevns.

Jeg brugte al for lang tid på motorvejen. På den måde bliver det hurtigt nogle lange dage.
Esben Olsen, landbrugsmaskinmekaniker

En hurtig vej til nyt job

Med et Lyn-CV fik han adgang til jobportalen Metal JobService, der samler ledige job fra danske jobdatabaser og virksomhedernes egne hjemmesider. Metalafdelingen får også adgang til CV’et, og da Metal Sydøst fik nys om en ledig stilling hos BKH Maskiner, ringede de straks direkte til Esben Olsen.

- Det var et tilbud, jeg ikke kunne afslå. Og det var ikke, fordi lønnen var bedre. Men for mig betyder det mere, at jeg nu kun har seks kilometer på arbejde og slipper for kø på motorvejen.

Jeg har kort til arbejde, og jeg har nogle gode kolleger, så jeg er meget glad for mit jobskifte.

Et godt tilbud

Der gik kun nogle få måneder fra Esben Olsen oprettede sit Lyn-CV til han startede i sit nye job.

- Arbejde hænger ikke på træerne, så jeg synes, det er en god måde at søge job på. Det er et godt tillæg til almindelige ansøgninger og jobsøgning gennem netværk. Det er en god mulighed, at man kan gøre virksomhederne og afdelingerne opmærksom på, at man er derude – også mens man er i job

Overvejer du et jobskifte? - brug Lyn-CV

  • Det er gratis at oprette Lyn-CV.
  • Med dit CV i Metal JobService har du adgang til en unik jobportal, der er målrettet medlemmer af Metal.
  • Din Metalafdeling kontakter dig direkte, hvis der er et ledigt job, der matcher dine ønsker.
  • Du kan oprette en jobagent i Metal JobService - så klarer jobsøgningen næsten sig selv.
  • Du kan komme i betragtning til job, der endnu ikke er slået op. Mange virksomheder kontakter Metal direkte, når de mangler medarbejdere.