Bliv skarp til automation

Drømmer du om at arbejde på tværs med at udvikle effektive processer i produktionen, hvor kvalitet og sikkerhed går hånd i hånd? Så er der et modul på KEA til dig.

​Nu er der godt nyt til dig, der arbejder med automation. Københavns Erhvervsakademi udbyder nemlig modulet "Udvikling af automatiske styringer" med studiestart 1. februar.

På modulet lærer du blandt andet om styringsteknologier, mekanisk og fysisk modellering, projektudvikling, sikkerhedskrav og konfiguration.

Praktisk information

 • Målgruppe
  Automatik- og procesuddannede, smede, mekanikere, elektrikere eller dig, der arbejder som automatik- eller driftsteknikere.
 • Tidspunkt
  Der er studiestart 19. august 2019, og modulet løber over 10 undervisningsdage med eksamen i oktober.
 • Pris
  Modulet koster 9.675 kr., som du fx kan få betalt via en Kompetenceudviklingsfond, Omstillingsfonden eller din arbejdsgiver. Du kan se de forskellige muligheder for tilskud, når du tilmelder dig modulet.

Uddan dig ved siden af jobbet

Modulet er især interessant for dig, der gerne vil arbejde mere med projekter og udvikling. Samtidig kommer du også til at arbejde sammen med andre faggrupper for at udvikle de bedste processer.

Har du brug for at blive hjulpet i gang og få mere overblik over uddannelsen og økonomien, så hjælper vi dig gerne med at lægge en plan.

 

Prøv også ”Drift og vedligehold”

 • Hvis du allerede har taget modulet Automationsdesign, er du måske interesseret i modulet ”Drift og vedligehold” på Københavns Erhvervsakademi.
  OBS! Der er i øjeblikket ikke fastlagt dato for næste hold, men du kan tilmelde dig KEA's nyhedsbrev og blive opdateret, når holdet bliver udbudt.