Vil du med ned i hackernes underverden?

Læn dig tilbage, smæk benene op og se et oplæg af Danmarks mest underholdende it-sikkerhedsnørd, Keld Norman.

Dansk IT og Dansk Metal afholder i samarbejde en række foredrag og webinarer for medlemmer af Dansk Metal som arbejder inden for it og medie. I den forbindelse gæstede datamatiker og guru i it-sikkerhed Keld Norman Metal Hovedstaden den 22. februar 2018 og holdt et medrivende oplæg, hvor alle slet og ret valgte at blive hængende lidt længere.

Fordi det var så spændende.

Og fordi Keld havde meget mere på tapetet og ”alligevel ikke skulle noget bagefter”.

Publikum ryddede også kalenderen.


Hvis du stadig ikke er overbevist om, at du gider se webinaret:

Kelds oplæg ”How to hack them all 2018” tog bl.a. udgangspunkt i spørgsmålet om, hvad "The dark web" egentlig er for noget. Handler man virkelige med stoffer, våben, uran og tanks via www ?
Spørgsmål, som man få svar på, HVIS man som Keld forstår at bevæge sig rundt på nettet uden at efterlade sig spor. Keld demonstrerer i sit oplæg også de nyeste hackermetoder og viser virkelige eksempler på snyd og manipulation.

Ingen kan vide sig sikker.

Keld Norman

  • Keld er uddannet datamatiker, og arbejder i dag i sikkerhedsfirmaet Dubex med alle former for it-sikkerhed og er af og til ude og holde foredrag om ”omvendt awareness” – tit i form af hacker-demonstrationer.
  • Keld startede sin karriere med at bygge computere, opsætte Novell-netværk og være problemløser i familiefirmaet CEC-Computer, hvor han voksede op med alt slags it og elektronik omkring sig, og en far der var telegrafist (så radiobølger fyldte en del).