Vrum vrum

Team Fjelsted er danske mestre i holdspeedway for første gang i 22 år. Ikke siden 1995 havde holdet fra den traditionsrige fynske klub nemlig stået øverst på skamlen, før de onsdag aften i Slangerup vandt Metal Superfinalen.

​​​​Det danske holdmesterskab har historik tilbage til 1956, og Team Fjelsted blev onsdag aften den 56. vinder, da klubben tog sin femte guldmedalje siden det første mesterskab blev kørt ind i 1982. 

Jeg troede fuldt og fast på, at vi kunne vinde
Morten Svendsen Sportschef Team Fjelsted

- Jeg er stolt af mit hold, som vi har bygget på i løbet af sæsonen, og efter ferien er vi blevet bedre og bedre. Jeg synes vi bevarede roen hele vejen i en tæt match, og vi vinder som hold, og ikke kun fordi vi har Peter Kildemand som kaptajn, men han symboliserer til fulde vores klubånd og årsagen til at vi vinder, fordi han har kørt i klubben siden han var fem år, sagde sportschef Morten Svendsen i ryttergården, hvor han var omringet af sit hold, øl og champagne.

 

Kaptajn og Grand Prix-kører Peter Kildemand sikrede Team Fjelsted sejren i Metal Speedway League, da han med en andenplads i 22. og sidste heat sikrede Team Fjelsted sejren i Metal Superfinalen. Region Varde Elitesport tog sølv foran værterne Slangerup SK.​