TechTorsdag #28 - emotion AI

TechTorsdag - Live fra Djursland om Emotion AI med PhD Thomas Bjørnsten, Lab Agent og Head of Research Program VIA University College.

TechTorsdag - Live fra Djursland om Emotion AI med PhD Thomas Bjørnsten, Lab Agent og Head of Research Program VIA University College.

Hvordan har du det med AI? Og hvordan har AI det med dig? Sig goddag til en stribe nye AI-støttede måder, som vores kunstigt intelligente "companions" snart vil vide mere om dig, end du ved om dig selv. Tilmeld dig og få mere at vide.

TILMELD DIG HER 

Det er selvfølgelig ret smart at få et headsup tidligt, hvis man er ved at udvikle en alvorlig sygdom. Det er sikkert også meget godt at få nogen at snakke med, der læser 3900 relevante videnskabelige om dagen, når der er 2 års ventetid til den offentlige psykiatri.

 

Men snart kan AI-platforme som Affectiva eller Imotions tracke dine følelser gennem data, du afgiver fx som video, tastetryk eller stemmeføring, afsløre dine følelser og dit velbefindende. Det er naturligvis hovednerven i en industri, der kommer til at vokse med faktor 10 henover de næste 5 år - at kunne vide om du som kunde er glad eller sur eller bare mellem-so-so, når du forbruger et produkt.

 

Men måske vil din arbejdsgiver eller din HR-repræsentant også gerne vide, hvordan du har det - og måske sætte ind for at sikre, at du bliver lidt gladere (og dermed beviseligt mere produktiv, kreativ og sælgende) på arbejdet. Samtidig lærer AI-modellen naturligvis også, hvordan den bliver bedre til at udvise følelser og få dig til at knytte dig nemmere til den. 

 

Er du klar til den fremtid? Er du klar til, at vores nye AI-venner også kommer på besøg i vores følelsesliv? Hør om mulighederne, når vi får besøg af en af Danmarks førende eksperter i "Artificial Emotional Intelligence". 

 

Takeaways:

·   Kom tæt på mulighederne med Artificial Emotional Intelligence og forstå hvordan de kunstige følelser kommer til at påvirke verden omkring dig - og dig. 

·  Få indblik i, hvordan de nye kunstige følelser kommer til at drive centrale platforme og gøre dine digitale omgivelser mere menneskelige og "likeable".

·  Find ud af, hvordan du kan bruge nye AEI-platforme og få gavn af den sværm af kunstige følehorn, der er lige om hjørnet.

 

om PhD Thomas Bjørnsten: 

Thomas Bjørnsten har forsket og undervist indenfor feltet Emotional Data og Human Data i en årrække med et stigende fokus på Emotional Artificial Intelligence. Han har en baggrund fra hæderkronede MIT (Massachusetts Institute of Technology, der tjener svarende til Australiens BNP om året på sine patenter alene), fra Georgia Tech og fra Aarhus Universitet. Til daglig er Thomas tilknyttet Innovation Lab som Lab Agent og Via University College som Head of Research Program med ansvar for digitale og bæredygtige processer

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.