TechTorsdag #30 - Live fra San Francisco med Henrik Bennetsen om fremtidens hi tech-fødevarer. Torsdag 3. oktober kl 16.
Live fra IFA-messen - den største tech-messe i Europa.
TechTorsdag - Live fra San Francisco med Henrik Bennetsen om fremtidens hi tech-fødevarer. Torsdag 3. oktober kl. 16:00.
Tilmeld dig her.
TechTorsdag tager et fremtidsdyk ned i et lidt utraditionelt teknologifelt, som er relevant for os alle - mad eller FoodTech!
Der er revolutioner på vej i madbranchen. Kød er ikke nødvendigvis noget, der kommer fra kvæg, som vi slagter - de første produkter med laboratoriedyrket kød har ramte kølediskene i USA, og i Europa kommer det til januar, dog først som hundemad.
Selvkørende biler bringer de små producenter tættere på markedet - i San Francisco tøffer de allerede rundt og leverer frisk frugt og grønt til byboerne DIREKTE fra markerne.
Du kan lave selv avancerede ting som fetaost eller mozzarella på køkkenbordets hjemmemejeri - eller hvad med en AI-drevet robotorso, der kan hakke, skrælle, snitte og røre og har alle nettets opskrifter på nethinden?
På produktions- og landbrugssiden er der også revolutioner igang, når maden skal være rigelig og regenerativ. TechTorsdag kortlægger fagre fødevarefremtid for dig sammen med den San Franciscobaserede serieiværksætter med fødevarefortegn, Henrik Bennetsen. Torsdag 3. oktober kl 16.
Takeaways:
Få overblik over nye og spændende teknologier, der kommer til at forme fremtidens middagsbord - og hvornår det sker
Hør hvem der bliver de nye nøglespillere indenfor fremtidens mad
Find ud af hvad nye fødevareteknologier kommer til at betyde for klimaet, din sundhed - og dine kommende livretter
Om Henrik Bennetsen:
Han har budt Silicon Valleys absolutte elite velkommen som daglig direktør i den legendariske udviklingsenhed OtherLab, lavet fødevarer med Bill Gates i Savor, der lavede CO2 om til fødevarer, og stået i spidsen for Stanford University's Humanities Lab. Han har snart to årtier bag sig som dansk profil i Silicon Valley, og nu har han kastet sin skaberkraft ind på feltet mellem fødevarer og klima som stifter af FoodxClimate, et internationalt aktivismenetværk for et nyt og bæredygtigt fødevaresystem. Henrik Bennetsen tager sit skarpe blik for tech'ens absolutte forfront og sin forkærlighed for bæredygtig - og lækker - mad med sig til TechTorsdag, 3. oktober kl 16, hvor vi kigger fødevarefremtiden efter i sømmene.
Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.
3363 2000Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00
Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.