OBS: kort tidsfrist!

Administrativ koordinator til mødebooking og ad-hoc administrative opgaver til ungdomsteamet

Start: 5. august

Vær med til at skabe Danmarks bedste faglige fællesskab for unge!

Ungdomsteamet i Dansk Metal søger en administrativ koordinator til vores hold. Du kommer til at være bindeleddet mellem Dansk Metal og erhvervsskoler i hele landet. Du skal være proaktiv og ihærdig og kunne lide en hverdag, hvor du arbejder struktureret og har høj grad af selvstændighed i forhold til dine arbejdsopgaver.

Som administrativ koordinator i ungdomsteamet har du hovedansvaret for booking af skolebesøg på vegne af vores fem ungdomskonsulenter. Derudover skal du i samarbejde med gode kollegaer i sekretariatet løfte klassiske administrative opgaver.

Hovedopgaver

 • Booke skolebesøg på erhvervsskoler for ungdomskonsulenterne. Du har ansvaret for hele processen – fra den indledende kommunikation med erhvervsskolen/faglæreren til koordinering af mødedato og afsendelse af mødebekræftelsen. I tilfælde af sygdom eller lignende har du til opgave at flytte skolebesøget. Booking af skolebesøg vil primært foregå telefonisk og pr. mail, men i nogle tilfælde vil det være ved fysiske møder på erhvervsskolerne.
 • Klassiske administrative opgaver som udarbejdelse af referater i forbindelse med månedlige interne statusmøder, halvårlige nyhedsbreve, korrekturlæsning og opdatering af tekster til diverse ungdomsmaterialer, oprette arrangementer i vores interne CRM-system og GetOrganized. Herudover vil der løbende være administrative ad hoc-opgaver. 

Faglige kvalifikationer

 • Du har gode kommunikative evner skriftligt såvel som mundtligt, og du formår at formulere dig tydeligt og præcist i mails og pr. telefon.
 • Du er bruger af Microsoft Office (herunder Outlook, Excel, Word).
 • Det er et stort plus, hvis du har erfaring med mødebooking for konsulenter.

Personlige kvalifikationer

 • Du er ihærdig og formår at tænke selv i forhold til arbejdsopgaver.
 • Du er imødekommende, udadvendt og serviceminded.
 • Du er god til at lytte til samarbejdspartnere på erhvervsskolerne såvel som ungdomskonsulenternes behov og formår at finde de rette løsninger, der matcher disse.

Om stillingen

 • Du kan være nyudlært eller erfaren indenfor for administrativ opgaveløsning. Det vigtigste er, at du har de rette kvalifikationer.
 • Du vil blive en del af et ungt og energisk team sammen med i alt fem ungdomskonsulener, en teamleder og dig som administrativ koordinator. Vi har to ungdomskonsulenter i Jylland og tre ungdomskonsulenter i Østdanmark.
 • Arbejdstiden er som udgangspunkt mandag-torsdag kl. 8-15.30 og fredag kl. 8-14.00.

Vi tilbyder

Dansk Metal tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kolleger. Faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel har høj prioritet.

Organisatorisk er ungdomsteamet forankret under Organisationssekretariatet i Dansk Metals forbundshus.

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, kan du kontakte teamleder Gitte Hansen på tlf. 20782120.

Ansøgning

Dansk Metal ser mangfoldighed på arbejdspladsen som et plus og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen. Send din ansøgning og CV til rekruttering@danskmetal.dk - skriv gerne ”administrativ koordinator” i emnefeltet. 

Der er ansøgningsfrist mandag d. 24. juni 2024.

Relevante kandidater inviteres til samtale, som vil blive gennemført onsdag den 26. juni i Dansk Metals forbundshus i København.

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat pr. 5. august 2024 eller snarest herefter. Der er tale om en 4-årig projektansættelse med mulighed for fastansættelse.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.