Regnskabsmedarbejder med solid erfaring søges til Dansk Metals Økonomiafdeling

Start: hurtigst muligt.

Er du en erfaren regnskabsmedarbejder med en positiv attitude og stærke samarbejdsevner? Så er det måske dig, vi søger. En af vores medarbejdere i a-kasseøen har fået andre opgaver, og vi søger derfor en ny kollega.

Din primære arbejdsopgave vil være at administrere kontingent for vores medlemmer, herunder tilbagebetalinger og firmatræk. Du vil samtidig få ansvaret for flere afdelingsregnskaber, hvor du vil være den primære kontakt, og du vil stå for alt lige fra bogføringer og afstemninger til udarbejdelse af kvartals- og årsregnskaber.

Om os
Vi er 18 medarbejdere i Økonomiafdelingen. Vi varetager hele forbundets og a-kassens økonomi samt udarbejder regnskab og udbetaler løn for størstedelen af de lokalafdelinger.

Vi sidder i et moderne, åbent kontormiljø, og du vil komme til at sidde i a-kasseøen sammen med 3 kollegaer. Du bliver en del af et dedikeret team, der sidder med hver sit ansvarsområde, men som arbejder tæt sammen og trækker i samme retning. Der hersker en positiv ånd og en god teamspirit med plads til en sjov bemærkning. Samtidig kan alle godt lide at fordybe sig i egne opgaver.  

Dansk Metal er en stor arbejdsplads, der har en kunstforening, fredagscafe og en god kantine, hvor du har mulighed for at møde husets øvrige medarbejdere.

Er det dig, vi leder efter?
Vi søger en, der har erfaring som bogholder/økonomimedarbejder, og det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til vores bogholderisystem Dynamics 365. Det er dog et krav, at du er rutineret it-bruger, bl.a. i Office-pakken, og er hurtig til at sætte dig ind i nye systemer.  

Det er nødvendigt, at du trives i et til tider hektisk miljø og samtidig kan bevare overblikket og det gode humør.

Det er afgørende, at du er ansvarsbevidst og grundig og formår at arbejde systematisk og skabe orden.

Vi lægger vægt på, at du er imødekommende og serviceminded og brænder for at yde den bedste service til vores medlemmer og lokalafdelinger.

Ansøgningsfrist
Hvis du er interesseret i stillingen, skal du sende din ansøgning til jobiokonomi@danskmetal.dk mærket med ”regnskabsmedarbejder” senest d. 28. maj 2024.

Yderligere oplysninger
Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Arbejdsstedet er Molestien 7, 2450 København SV. Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår, jf. HK-overenskomst. Arbejdstiden er fra 8.30 til 16.00 mandag til torsdag og 8.30 til 14.30 om fredagen, og vi har fleksordning.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til regnskabschef Beata Fröhlich på tlf. 33 63 22 97.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.