Ret dine dataRet dine dataRet din mail eller dit mobilnummer, så du er sikker på at få de informationer, du skal have.https://medlem.danskmetal.dk/Mine-data/Sider/default.aspxhttps://www.danskmetal.dk/senior/Senior/CJ_15.jpghttps://www.danskmetal.dk/senior/Senior/Forms/DispForm.aspx?ID=44
Din digitale postkasseDin digitale postkasseHer kan du tjekke post fra Dansk Metal.https://medlem.danskmetal.dk/post-fra-dansk-metal/sider/default.aspxhttps://www.danskmetal.dk/senior/Senior/CJ_1grundlovsdag15.jpghttps://www.danskmetal.dk/senior/Senior/Forms/DispForm.aspx?ID=22

 Anbefalet til dig

 

 

Danmark i verdens robot top 10https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Danmark-i-verdens-robot-top-10.aspxDanmark i verdens robot top 10Med knapt 6000 industrirobotter på de danske virksomheder placerer Danmark sig på en international sjetteplads over lande i verden med flest robotter.
Klar parat seniorlivhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Faa-Seniorhaandbogen-gratis.aspxKlar parat seniorlivFå Seniorhåndbogen 2018 gratis. Sådan bestiller du den.
Der kommer fart på til foråret https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/fartpaa.aspxDer kommer fart på til foråret Motorcykelmekaniker Steen Frimann Nielsen har mest travlt om foråret. Når kunderne giver den gas på landevejene er der også drøn på opgaverne i værkstedet.
Fede fordele med fritvalgsordninghttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Fede-fordele-med-fritvalgsordning.aspxFede fordele med fritvalgsordningDu får ekstra penge til ferie, børneomsorgsdage, pension eller seniorfridage med en fritvalgsordning. Se her, hvad du kan bruge den til.
Hvor meget må jeg have i formue som pensionist?https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Formue-pensionist.aspxHvor meget må jeg have i formue som pensionist?Se her, og beregn selv, hvad din likvide formue betyder i forhold til din ældrecheck.
Internet of Things er nået ud på markernehttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/iotpåmarkerne.aspxInternet of Things er nået ud på markerneLandbruget er langt fremme i førerhuset, når det gælder avanceret computerudstyr, sensorteknologi og Internet of Things.


Selv om du har forladt arbejdsmarkedet, så tilbyder Dansk Metal dig en række medlemsfordele for dit seniorkontingent.
Som senior har du adgang til alle de rettigheder, du hidtil har haft i Dansk Metal og vælger du fx at beholde din fritidsulykkeforsikring, bliver den en fuldtidsforsikring.

Samtidig byder vi dig velkommen til et stærkt socialt netværk, hvor du via din lokale seniorklub kan bevare kontakten med dine gamle kolleger og andre metalmedlemmer. Som seniormedlem får du nemlig adgang til en lang række af både faglige og sociale arrangementer. Det kunne f.eks. være udflugter og rejser, besøg på museer og virksomheder, foredrag og fællesspisning.

Du kan også deltage i alle Metals arrangementer på lige fod med andre medlemmer.

Velkommen som senior i Dansk Metal.

Venlig hilsen
Claus Jensen
Forbundsformand.