Seniorhøjskole 2019 bliver den 14. - 17. oktober. Se program og tilmeld.

 

 

Ret dine dataRet dine dataRet din mail eller dit mobilnummer, så du er sikker på at få de informationer, du skal have.https://medlem.danskmetal.dk/Mine-data/Sider/default.aspxhttps://www.danskmetal.dk/senior/Senior/CJ_15.jpghttps://www.danskmetal.dk/senior/Senior/Forms/DispForm.aspx?ID=44
Din digitale postkasseDin digitale postkasseHer kan du tjekke post fra Dansk Metal.https://medlem.danskmetal.dk/post-fra-dansk-metal/sider/default.aspxhttps://www.danskmetal.dk/senior/Senior/CJ_1grundlovsdag15.jpghttps://www.danskmetal.dk/senior/Senior/Forms/DispForm.aspx?ID=22

 Anbefalet til dig

 

 

Hjælp når det gælderhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/hjaelp-naar-det-gaelder.aspxHjælp når det gælderLedig for første gang i 34 år. Det var et chok for 61-årige Holger Stege. Med hjælp fra Metal Nordsjælland kom han i nyt job på kun en uge hos O.L. Seals, hvor han arbejder med CNC-maskiner.
Internet of Things er nået ud på markernehttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/iotpåmarkerne.aspxInternet of Things er nået ud på markerneLandbruget er langt fremme i førerhuset, når det gælder avanceret computerudstyr, sensorteknologi og Internet of Things.
Nyt job - og ud af motorvejskøenhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/udafmotorvejskoen.aspxNyt job - og ud af motorvejskøenEsben Olsen ville gerne have et job, der var tættere på, hvor han bor. Det fik han, da Metal Sydøst matchede en ledig stilling med Esbens Lyn-CV.


Selv om du har forladt arbejdsmarkedet, så tilbyder Dansk Metal dig en række medlemsfordele for dit seniorkontingent.
Som senior har du adgang til alle de rettigheder, du hidtil har haft i Dansk Metal og vælger du fx at beholde din fritidsulykkeforsikring, bliver den en fuldtidsforsikring.

Samtidig byder vi dig velkommen til et stærkt socialt netværk, hvor du via din lokale seniorklub kan bevare kontakten med dine gamle kolleger og andre metalmedlemmer. Som seniormedlem får du nemlig adgang til en lang række af både faglige og sociale arrangementer. Det kunne f.eks. være udflugter og rejser, besøg på museer og virksomheder, foredrag og fællesspisning.

Du kan også deltage i alle Metals arrangementer på lige fod med andre medlemmer.

Velkommen som senior i Dansk Metal.

Venlig hilsen
Claus Jensen
Forbundsformand.