Ret dine dataRet dine dataRet din mail eller dit mobilnummer, så du er sikker på at få de informationer, du skal have.https://medlem.danskmetal.dk/Mine-data/Sider/default.aspxhttps://www.danskmetal.dk/senior/Senior/CJ_15.jpghttps://www.danskmetal.dk/senior/Senior/Forms/DispForm.aspx?ID=44
Din digitale postkasseDin digitale postkasseHer kan du tjekke post fra Dansk Metal.https://medlem.danskmetal.dk/post-fra-dansk-metal/sider/default.aspxhttps://www.danskmetal.dk/senior/Senior/CJ_1grundlovsdag15.jpghttps://www.danskmetal.dk/senior/Senior/Forms/DispForm.aspx?ID=22

 Anbefalet til dig

 

 

Hvor meget må jeg have i formue som pensionist?https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Formue-pensionist.aspxHvor meget må jeg have i formue som pensionist?Se her, og beregn selv, hvad din likvide formue betyder i forhold til din ældrecheck.
Vi bliver mere personlige nuhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/mere-personligt.aspxVi bliver mere personlige nuHos Dansk Metal har vi mange stærke fagligheder. Vi har meget til fælles, men vi har også mange forskellige faginteresser, som det ikke er alle der forstår sig på. Uanset hvad, skal Dansk Metal altid være relevant for dig.
Kompetencer er vigtige - ikke alderhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Kompetencer-er-vigtige-ikke-alder.aspxKompetencer er vigtige - ikke alderNår man ikke har søgt job i 23 år er det en udfordring at skrive en ansøgning. Men 61-årige Tonni Engelhardt Larsen er ikke klar til at forlade arbejdsmarkedet.
Fede fordele med fritvalgsordninghttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Fede-fordele-med-fritvalgsordning.aspxFede fordele med fritvalgsordningDu får ekstra penge til ferie, børneomsorgsdage, pension eller seniorfridage med en fritvalgsordning. Se her, hvad du kan bruge den til.
Jubilarer kan også uddanne sighttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/jubilarer-kan-ogsaa-uddanne-sig.aspxJubilarer kan også uddanne sigErhvervsuddannelserne giver adgang til videreuddannelse, og John Engelhardt Vigsø griber muligheden efter 30 år hos samme virksomhed. Han er godt i gang med akademiuddannelsen i energiteknik.
Klar parat seniorlivhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Faa-Seniorhaandbogen-gratis.aspxKlar parat seniorlivFå Seniorhåndbogen 2018 gratis. Sådan bestiller du den.


Selv om du har forladt arbejdsmarkedet, så tilbyder Dansk Metal dig en række medlemsfordele for dit seniorkontingent.
Som senior har du adgang til alle de rettigheder, du hidtil har haft i Dansk Metal og vælger du fx at beholde din fritidsulykkeforsikring, bliver den en fuldtidsforsikring.

Samtidig byder vi dig velkommen til et stærkt socialt netværk, hvor du via din lokale seniorklub kan bevare kontakten med dine gamle kolleger og andre metalmedlemmer. Som seniormedlem får du nemlig adgang til en lang række af både faglige og sociale arrangementer. Det kunne f.eks. være udflugter og rejser, besøg på museer og virksomheder, foredrag og fællesspisning.

Du kan også deltage i alle Metals arrangementer på lige fod med andre medlemmer.

Velkommen som senior i Dansk Metal.

Venlig hilsen
Claus Jensen
Forbundsformand.