Ret dine dataRet dine dataRet din mail eller dit mobilnummer, så du er sikker på at få de informationer, du skal have.https://medlem.danskmetal.dk/Mine-data/Sider/default.aspxhttps://www.danskmetal.dk/senior/Senior/CJ_15.jpghttps://www.danskmetal.dk/senior/Senior/Forms/DispForm.aspx?ID=44
Din digitale postkasseDin digitale postkasseHer kan du tjekke post fra Dansk Metal.https://medlem.danskmetal.dk/post-fra-dansk-metal/sider/default.aspxhttps://www.danskmetal.dk/senior/Senior/CJ_1grundlovsdag15.jpghttps://www.danskmetal.dk/senior/Senior/Forms/DispForm.aspx?ID=22

 Anbefalet til dig

 

 

Sydportens venteliste er åbenhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/sydportens-venteliste-er-åben.aspxSydportens venteliste er åbenNu kan du skrive dig op til kollegie eller en almindelig lejebolig i København. Sydporten har moderne, lækre og solidt byggede boliger med plads til den enkelte, familier, lærlinge og studerende.
Sveder du også på jobbet?https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/sveder-du-ogsaa-paa-jobbet.aspxSveder du også på jobbet?Sol og varme kan påvirke dig og dine kolleger på jobbet. Se her, hvad I skal være opmærksomme på, og om I kan få varmefri.
Grundlovsmøde på Metalskolen https://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Grundlovsmoede-paa-Metalskolen.aspxGrundlovsmøde på Metalskolen Dansk Metal inviterer dig og din familie til at deltage i det årlige Grundlovsmøde på Metalskolen. Vi har planlagt en festlig dag for både børn og voksne.
Kom til grundlovsmøde og få benzin i blodethttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Grundlovsmoede-i-Holstebro.aspxKom til grundlovsmøde og få benzin i blodetI Holstebro kan du fejre Grundlovsdag den 5. juni med spændende taler, rundvisninger, gratis pølser og stuntbikeriding.
Vær med til at fejre 1. majhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/foerstemaj_2023.aspxVær med til at fejre 1. majKom og vær med til at fejre 1. maj sammen med os. Her finder du en oversigt over 1. maj-arrangementer, hvor Dansk Metal er til stede.
Syg i længere tid? Se dine rettighederhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/loen-under-sygdom.aspxSyg i længere tid? Se dine rettighederEr du uheldig at være syg i længere tid? Her er dine rettigheder – for dig på en af industriens overenskomster.

Velkommen som senior i Dansk Metal​

Selv om du har forladt arbejdsmarkedet, så tilbyder Dansk Metal dig en række medlemsfordele for dit seniorkontingent.
Som senior har du adgang til alle de rettigheder, du hidtil har haft i Dansk Metal, og vælger du at beholde din fritidsulykkesforsikring, får du en udvidet tidsmæssig dækning, da du kan have fritid hele døgnet. Forsikringen dækker så længe, du ikke er omfattet af en arbejdsskadeforsikring.

Samtidig byder vi dig velkommen til et stærkt socialt netværk, hvor du via din lokale seniorklub kan bevare kontakten med dine gamle kolleger og andre metalmedlemmer. Som seniormedlem får du nemlig adgang til en lang række af både faglige og sociale arrangementer. Det kunne f.eks. være udflugter og rejser, besøg på museer og virksomheder, foredrag og fællesspisning.

Du kan også deltage i alle Metals arrangementer på lige fod med andre medlemmer.

Velkommen som senior i Dansk Metal.

Venlig hilsen
Claus Jensen
Forbundsformand.