Tour de France er i gang!

Dansk Metal til Tour de France i Danmark

I alle danske start- og målbyers fanzoner var Dansk Metal til stede med telt og lykkehjul med masser af Dansk Metal/Tour de France-merchandise. Vi vil gerne sige tak for en skøn fest og for den store opbakning fra alle medlemmer, der kiggede forbi!


Dansk Metal og Tour de France

Sponsoratet er en oplagt mulighed for at kombinere cykelmekanikernes stolte faglighed med den folkefest, der venter, når touren krydser Danmark.

At konkurrere i et cykelløb som Tour de France har meget til fælles med fagbevægelsens dna.

Værdier som mod og sammenhold gearet med egenskaber som dedikation og enorm viljestyrke. Det er det, der gør, at ét hold trækker i samme retning mod sejr. Det er det samme fundament, som fagbevægelsen står på.

Danskerne er et af de mest cyklende folkefærd i Europa. I samspil med Tour de France hylder Dansk Metal den danske cykeltradition og de medlemmer, der holder traditionen kørende. Nemlig cykelmekanikerne.

I en årrække har Dansk Metal arbejdet for at koble motion med et sundt arbejdsliv. Det arbejde fortsætter selvfølgelig, når Touren gæster Danmark.
 
Dansk Metals engagement i den danske del af touren får flere udtryk. Vi cykler til arbejde-kampagner, der bliver mulighed for medlemmer at cykle med på de professionelle ruter, ligesom cykling bliver en del af Metals familieferie-koncept.

Dansk Metal er til for medlemmerne. Som medlem vil du i kraft af sponsoratet få rig mulighed for at komme helt ind i maskinrummet, hvor tourens hjerte banker.Hop i sadlen med Fra Sofa til Cykel-fællesskabetDansk Metal samler medlemmerne til et stort online cykelfællesskab på tværs af landet, når vi hopper i sadlen med kampagnen ’Fra Sofa til Cykel’. Du behøver ikke at være til stram spandex eller at have cyklet 100 km i sidste weekend for at være med. Det kræver blot en cykel, at du i ny og næ vil skifte bilen ud med cyklen, og at du har lyst til at være en del af et stort cykelfællesskab.

Intet billede valgt