Kom tæt på touren

Se video


Dansk Metal og Tour de France
Sponsoratet er en oplagt mulighed for at kombinere cykelmekanikernes stolte faglighed med den folkefest, der venter, når touren krydser Danmark.

At konkurrere i et cykelløb som Tour de France har meget til fælles med fagbevægelsens dna.

Værdier som mod og sammenhold gearet med egenskaber som dedikation og enorm viljestyrke. Det er det, der gør, at ét hold trækker i samme retning mod sejr. Det er det samme fundament, som fagbevægelsen står på.

Danskerne er et af de mest cyklende folkefærd i Europa. I samspil med Tour de France hylder Dansk Metal den danske cykeltradition og de medlemmer, der holder traditionen kørende. Nemlig cykelmekanikerne.

I en årrække har Dansk Metal arbejdet for at koble motion med et sundt arbejdsliv. Det arbejde forsætter selvfølgelig, når Touren gæster Danmark.
 
Dansk Metals engagement i den danske del af touren får flere udtryk. Vi cykler til arbejde-kampagner, der bliver mulighed for medlemmer at cykle med på de professionelle ruter, ligesom cykling bliver en del af Metals familieferie-koncept.

Dansk Metal er til for medlemmerne. Som medlem vil du i kraft af sponsoratet få rig mulighed for at komme helt ind i maskinrummet, hvor tourens hjerte banker.

Ruterne

Åbningsetapen er en 13 kilometer lang enkeltstart i hjertet af København med Kastellet, Dronning Louises Bro og Amalienborg blandt højdepunkterne.

Den anden danske etape er på 199 kilometer fra Roskilde til Nyborg med 3 bjergspurter i Nordvest Sjælland og pointspurt i Kalundborg.

Tredje etape er på 182 kilometer fra Vejle til Sønderborg med pointspurt i Christiansfeld og bjergspurter på Koldingvej, samt ved Hejlsminde Strand og Genner Strand.Hop i sadlen med Fra Sofa til Cykel-fællesskabetDe næste to år vil Dansk Metal samle medlemmerne til et stort online cykelfællesskab på tværs af landet, når vi hopper i sadlen med kampagnen ’Fra Sofa til Cykel’. Du behøver ikke at være til stram spandex eller at have cyklet 100 km i sidste weekend for at være med. Det kræver blot en cykel, at du i ny og næ vil skifte bilen ud med cyklen, og at du har lyst til at være en del af et stort cykelfællesskab.