Kom tæt på touren

Se video


Dansk Metal og Tour de France
Sponsoratet er en oplagt mulighed for at kombinere cykelmekanikernes stolte faglighed med den folkefest der venter, når touren krydser Danmark.

At konkurrere i et cykelløb som Tour de France har meget til fælles med fagbevægelsens dna.

Værdier som mod og sammenhold gearet med egenskaber som dedikation og enorm viljestyrke. Det er det, der gør, at ét hold trækker i samme retning mod sejr. Det er det samme fundament, som fagbevægelsen står på.

Danskerne er et af de mest cyklende folkefærd i Europa. I samspil med Tour de France hylder Dansk Metal den danske cykeltradition og de medlemmer, der holder traditionen kørende. Nemlig cykelmekanikerne.

I en årrække har Dansk Metal arbejdet for at koble motion med et sundt arbejdsliv. Det arbejde forsætter selvfølgelig, når Touren gæster Danmark.
 
Dansk Metals engagement i den danske del af touren får flere udtryk. Vi-cykler-til-arbejde-kampagner, der bliver mulighed for medlemmer at cykle med på de professionelle ruter, ligesom cykling bliver en del af Metals familieferie-koncept.

Dansk Metal er til for medlemmerne. Som medlem vil du i kraft af sponsoratet få rig mulighed for at komme helt ind i maskinrummet, hvor tourens hjerte banker.


Dansk Metal er officiel landesponsor for Tour de France i 2021