Få gode vaner, grejtip til din
cykel og et stort fællesskab
med Dansk Metal


​Kampagnen ’Fra Sofa til Cykel’ springer i sadlen og samler medlemmerne af Dansk Metal for at give fællesskab og hverdagssundhed medvind. 

Du vil gerne cykle, og vi vil gerne hjælpe dig. I 2021 og 2022 vil Dansk Metal samle medlemmerne til et stort online cykelfællesskab på tværs af landet. Du behøver ikke at være til stram spandex eller at have cyklet 100 km i sidste weekend for at være med. Det kræver blot en cykel, at du i ny og næ vil skifte bilen ud med cyklen, og at du har lyst til at være en del af et stort cykelfællesskab.


Landesponsor for Tour de France i Danmark

Dansk Metal er en af flere landesponsorer, når Tour de France begynder med enkeltstart i København den 1. juli 2022. De tre første etaper og 373 kilometer skal køres i Danmark, inden karavanen rykker til Frankrig. Vi følger touren frem til 2022 med masser af cykelrelaterede aktiviteter, blandt andet Fra Sofa til Cykel-kampagnen.Kom med Dansk Metal på cykelferie

Sommeren 2022 springer medlemmerne af Dansk Metal i sadlerne og drager på cykeleventyr i Europa. Alt er klappet og klart, og deltagerne bliver ført trygt og godt igennem af et professionelt cykelteam.

Ørslev Cykelrejser tager sig af alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om det sjove.

Tilmelding og betaling

Pris pr. person i delt dobbeltværelse: kr. 11.981
Enkeltværelsestillæg pr. person: kr. 2.450 (enkeltværelse på hele turen)
Tilmelding hos Ørslev Cykelrejser på orslev-cykelrejser.dk eller tlf. 55 98 60 04 senest den 1. februar 2022.
Depositum på kr. 2.500 betales senest 8 dage efter bestilling.
Restbeløbet betales 45 dage før afrejse.

 Få gode råd til cykling

 Artikler