Få gode vaner, grejtip til din
cykel og et stort fællesskab
med Dansk Metal


​Kampagnen ’Fra Sofa til Cykel’ springer i sadlen og samler medlemmerne af Dansk Metal for at give fællesskab og hverdagssundhed medvind. 

Du vil gerne cykle, og vi vil gerne hjælpe dig. De næste to år vil Dansk Metal samle medlemmerne til et stort online cykelfællesskab på tværs af landet. Du behøver ikke at være til stram spandex eller at have cyklet 100 km i sidste weekend for at være med. Det kræver blot en cykel, at du i ny og næ vil skifte bilen ud med cyklen, og at du har lyst til at være en del af et stort cykelfællesskab.


Landesponsor for Tour de France i Danmark

Dansk Metal er en af flere landesponsorer, når Tour de France begynder med enkeltstart i København den 1. juli 2022. De tre første etaper og 373 kilometer skal køres i Danmark, inden karavanen rykker til Frankrig. Vi følger touren frem til 2022 med masser af cykelrelaterede aktiviteter, blandt andet Fra Sofa til Cykel-kampagnen.


Få fingrene i de lækre Tour de France-t-shirts

Dansk Metal har lavet nogle fede Tour de France-t-shirts. Som medlem af Dansk Metal kan du gratis bestille en af disse på danskmetal.dk/tshirt.

Hvis du er frisk på en selfie, modtager vi rigtig gerne billeder af dig eller kollegaholdet i t-shirts :-) Du kan sende billedet til os på Facebook-siden for Fra Sofa til Cykel. 

 Få gode råd til cykling

 Artikler

 

 

Vi satser hårdt på elcyklerhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Vi-satser-haardt-paa-elcykler.aspxVi satser hårdt på elcyklerElcyklen har skabt nye muligheder for cykelhandlerne. Der skal satses nu, hvis ikke man vil komme bagud. Det mener cykelmekaniker Andreas Buchard.
Tips fra Jens Veggerby: Gode råd til at cyklehttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Tips-fra-Jens-Veggerby-Gode-raad-til-at-cykle.aspxTips fra Jens Veggerby: Gode råd til at cykleTidligere professionelle cykelrytter, Jens Veggerby, giver her gode råd til, hvordan du kommer i gang med at cykle. Et af Jens's råd er fx at lave en aftale med en god ven eller kollega. Så er det simpelthen sjovere at komme afsted!
Tips fra Jens Veggerby: 3 ting, du skal tjekke på din cykelhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Tips-fra-Jens-Veggerby-3-ting-du-skal-tjekke-paa-din-cykel.aspxTips fra Jens Veggerby: 3 ting, du skal tjekke på din cykelJens Veggerby er tidligere professionel cykelrytter og viser her, hvilke 3 ting, du skal være opmærksom på, når du skal ud at trille. Du skal bl.a. tjekke din cykels dæktryk. Se i videoen, hvordan du bedst gør det.
Tips fra Jens Veggerby: Sådan bliver du motiverethttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Tips-fra-Jens-Veggerby-Saadan-bliver-du-motiveret.aspxTips fra Jens Veggerby: Sådan bliver du motiveretFå Veggerbys tips til, hvordan du kommer op i gear. Jens Veggerby er tidligere professionel cykelrytter. I videoen her fortæller han, hvordan du kan motivere dig selv til at cykle mere i hverdagen. Det er bl.a. en god idé at sætte dig et konkret mål.
Chris MacDonald: 3 gode råd – Sådan hacker du din hjerne til at vælge cyklen over sofaenhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Chris-MacDonald-3-gode-raad-Saadan-hacker-du-din-hjerne-til-at-vaelge-cyklen-over-sofaen.aspxChris MacDonald: 3 gode råd – Sådan hacker du din hjerne til at vælge cyklen over sofaenForetrækker du sofaen frem for cyklen, så er du ikke alene, men du kan hacke din hjerne med tre råd fra Chris MacDonald. Få dem her.
Chris MacDonald: Derfor er det så svært at komme op af sofaenhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/Chris-MacDonald-Derfor-er-det-saa-svaert-at-komme-op-af-sofaen.aspxChris MacDonald: Derfor er det så svært at komme op af sofaenMotionsguru Chris MacDonald mødes med fem gutter fra Man Energy Solutions til en snak om, hvorfor det er så svært at komme op af sofaen. Se videoen her.
Christianiacykler kræver styrke og snildehttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/christianiacykler-kraever-styrke-og-snilde.aspxChristianiacykler kræver styrke og snildeAne Højer Nielsen er voksenlærling hos Christiania Cykler, der sælger og reparerer Christianiacykler. De tunge ladcykler kræver mere vedligeholdelse, og det udfordrer hende fagligt.
Computer gør arbejdet mere indviklet - men også sjoverehttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/computer-goer-arbejdet-mere-indviklet.aspxComputer gør arbejdet mere indviklet - men også sjovereElcykler gør arbejdet som cykelmekaniker mere indviklet. Men også sjovere, mener elcykelmekaniker Nikolaj W. Feltsen.
Kærlighed ved første blikhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/denstoreklinge.aspxKærlighed ved første blikDet første møde med et cykelværksted blev skæbnesvangert. I dag er Mattis Hugo Elias Gerken udlært som cykelmekaniker med topkarakter.
Tips fra cykelmekanikeren: Sådan får du gang i din cykelhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/tips-fra-cykelmekanikeren-saadan-faar-du-gang-i-din-cykel.aspxTips fra cykelmekanikeren: Sådan får du gang i din cykelSkal du fræse kilometer på jerndyret eller bare trille en lille tur? Få tips fra cykelmekaniker Jakob Devantier til, hvordan du gør din cykel klar.
Overvejer du at ordne din cykel selv? Sådan gør duhttps://www.danskmetal.dk/feed/Sider/overvejer-du-at-ordne-din-cykel-selv-saadan-goer-du.aspxOvervejer du at ordne din cykel selv? Sådan gør duHvad kan du selv kan ordne på din cykel, og hvad er bedst at overlade til din lokale cykelmekaniker? Det kan du få tips til her af Jakob Devantier, som er udlært cykelmekaniker.