Telefon +4574622885
ADRESSE

​Langebro 10
Postboks 146
6200 Aabenraa

E-MAIL

Telefontider i afdelingen:

Mandag og torsdag kl. 9.00 - 16.30
Tirsdag og onsdag kl. 9.00 - 16.00

Fredag kl. 9.00 - 12.00

Se åbningstider for personligt fremmøde i afdelingen og satelitkontorer under menupunktet "Kontakt og Åbningstider"

 Nyheder

 

 

Kom gratis til Motorshow 2018 med Dansk Metal!https://www.danskmetal.dk/Kontakt/Afdeling/Syddanmark/MetalSoenderjylland/Sider/Kom-gratis-til-Motorshow-2018-med-Dansk-Metal!.aspxKom gratis til Motorshow 2018 med Dansk Metal!Mortorshow 2018 d. 2.-4. februar i MCH Messecenter i Herning
Arrangement for afdelingens nyudlærte i januar månedhttps://www.danskmetal.dk/Kontakt/Afdeling/Syddanmark/MetalSoenderjylland/Sider/Arrangement-for-afdelingens-nyudlærte-i-januar-måned.aspxArrangement for afdelingens nyudlærte i januar månedAfdelingen afholder arrangement for nyudlærte i januar. Se under menupunkt Arrangementer.
Nyudlærthttps://www.danskmetal.dk/Kontakt/Afdeling/Syddanmark/MetalSoenderjylland/Nyheder/Sider/Nyudlært.aspxNyudlært​Er du nyudlært - og vil du score kassen!
AL EFTERUDDANNELSEhttps://www.danskmetal.dk/Kontakt/Afdeling/Syddanmark/MetalSoenderjylland/Nyheder/Sider/AL-EFTERUDDANNELSE.aspxAL EFTERUDDANNELSEAL Efteruddannelse er en unik mulighed for dig, din kollega og din leder. Kursusprogram for Industri og Smede og for Byggeri og VVS 2. halvår 2017 kan afhentes i afdelingen.
Sidste nyt fra afdelingenhttps://www.danskmetal.dk/Kontakt/Afdeling/Syddanmark/MetalSoenderjylland/Nyheder/Sider/Sidste-nyt-fra-afdelingen.aspxSidste nyt fra afdelingenNyheder fra afholdte arrangementer i afdelingen