LØNTJEK ! Hvis du som medlem medbringer lønsedler fra marts april måned samt den sidste for året, sammen med en kopi af uddannelsesaftale, så kan vi lavet et løntjek for dig.

Du kan også gå ind på Løngrisen, og se om du får det rigtige i timen.

LØNGRISEN

 

Hvis du har nogle ideer til ungdomsarbejdet, så er du velkommen til at tage fat i 

svende repræsentant Claus Jørgen Madsen (cljm@danskmetal.dk) eller en af disse Bestyrelsesmedlemmer.


Bestyrelsen for Metal Ungdom Sydfyn:

Victor Storm Johansen, Formand

Mathias Winding, Bestyrelsesmedlem

Lucas Storm Johansen, Bestyrelsesmedlem

Mikkel Hejbøl Fabricius, Bestyrelsesmedlem


 

2 OBS`er til dig som lærling

1.      På www.danskmetal.dk kan du lukke ind, og se dine egne oplysninger.

Der er lærlingemedlemmer vi mangler mail adresse på i vores medlemskartotek, og enkelte der har skiftet mail adresse, hvilket betyder at de ofte ikke vil modtage indbydelse fra Metal til diverse arrangementer, hvilket er rigtig ærgerligt. Vil du være os behjælpelig med disse manglende oplysninger, ved evt. at sende os en mail herom.

De sjoveste arrangementer er jo tit og ofte, dem hvor vi er mange sammen.

Samtidigt, så giver det dig mulighed for virkelig at udvide dit netværk, hvilket kan være en stor hjælp den dag du er udlært, og vil ud og prøve en anden arbejdsplads

2.      En anden ting, det er at når du er udlært, så er det MEGET vigtigt at du kommer ned i A-kassen inden der er gået 2 uger efter du er udlært, så du kan dimitere (blive optaget med dagpengeret) i A-kassen. Det gælder også selvom du bliver i firmaet !Metal Ungdom på Sydfyn, nu på Facebook

Gør du ikke det, så mister du gysser efterfølgende! (vi har jo i øvrigt også en gave til alle medlemmer der er ny udlært, den kan man jo så få med hjem samtidigt med.