LO Plus rabatter

Når du bliver medlem af Dansk Metal, får du automatisk et elektronisk medlemskort tilsendt med posten. Kortet fungerer også som medlemskort til rabatordningen LO Plus og giver dig rabat i en lang række butikker og steder, som Lalandia og DTF Rejser (8 pct. rabat).

På LO Plus' hjemmeside kan du se, hvor du kan få rabat. Du kan også beregne, hvor meget du samlet kan spare med medlemskortet.

Du kan også tilmelde dig et nyhedsbrev og få besked, når der er indgået nye rabataftaler.

Mastercard og medlemskort i ét

Som medlem af Dansk Metal har du også mulighed for at få et LO Plus Guldkort, som er et kombineret MasterCard og LO Plus/Metalmedlemskort.

Med LO Plus Guldkortet får du både rabat og har mulighed for at få rentefri kredit i op til 52 dage. Kortet koster 0 kr. i oprettelse og 0 kr. i årsgebyr.

Medlemskort på mobilen

Det er blevet endnu nemmere for dig at bruge de rabatter og fordele, som du får gennem Dansk Metal og LO Plus. Medlemskortet kan nemlig hentes som en app til din smartphone, så du altid har det ved hånden.

Når du står i butikken eller er på vej ind til ishockey, speedway eller motorløb under DASU, skal du bare vise app’en fra din telefon, og så får du din rabat.

Med app’en får du også en liste med inspiration til fordelagtige rabatter fra LO Plus, og du kan altid se en oversigt over de nyeste rabatmuligheder.​