Hjælp til at finde et job at søge

Personvognsmekanikere hos Andersen/Martini. Personer på billedet: Brian Bauer

Vi hjælper dig med at finde jobåbninger

For dig der er medlem af Dansk Metal, er det oplagt, at du jævnligt kontakter os, hvis du søger job. Vi har et godt TR- og virksomhedsnetværk, hvor vi ofte hører om ledige jobs, inden de bliver slået op. 

Selvfølgelig er det også oplagt, du bruger Dansk Metals egen jobportal, nemlig Metal Jobservice. Her kan du finde alle de jobs, som virksomhederne har meldt ind til os i Dansk Metal, samt jobs fra alle de store jobportaler som Jobnet og Jobindex.

Andre oplagte muligheder

Der er flere jobportaler, hvor det er oplagt at finde opslåede jobs at søge. Udover Metal Jobservice, Jobindex, og Jobnet, kan det være Indeed Ofir, Stepstone eller noget helt sjette.

Inden for mange fag er der særlige Facebookgrupper eller andre grupper på internettet, hvor mekanikere, it-supportere eller elektronikfagteknikere, hjælper hinanden med at finde jobs.

I mange brancher er det også oplagt at have en eller flere jobagenter på LinkedIn. Du kan læse mere om, hvordan du bedst skruer din LinkedIn profil sammen ved at følge linket herunder.

Søger du inspiration til virksomheder at søge uopfordret hos, så kan den inspiration komme mange steder fra. Det kan være en virksomhed, du kører forbi hver dag. Det kan være en virksomhed, du ser i et nyhedsindslag eller måske en virksomhed, som du bare har hørt godt om. 

Brug dit netværk, de kender garanteret også virksomheder, der kan være relevante for dig at søge hos. 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.