Tech ture til udlandet

Billede er frigivet af IFA Berlin som Promo billede

Tag med til IFA Berlin 2024

Dansk Metal Digital og Innovation Lab tilbyder en tredages tur til Europas førende tech-messe i Berlin, IFA.

​Vi tænker bedst med hænderne. Derfor flytter mange virksomheder deres produktionsafsnit tilbage til Danmark igen – i erkendelse af at man ikke kan adskille håndgribelig produktion og vidensbaseret udvikling – og derfor giver det god mening at tage ud i verden for at gribe udvikling, bogstaveligt talt.

Tag med, når Dansk Metal Digital og Innovation Lab inviterer på en tur ud i den teknologiske horisont, hvor vi stikker fingrene i forfronten og kigger på de nyeste forbrugerteknologier til Europas førende tech-messe i Berlin, IFA.

Kom med bag om kulisserne og oplev Q&As med de store firmaers udviklere, der kan fortælle historier fra udviklingsprocesser og give perspektiver på, hvilke retninger de tror, udviklingen kommer til at gå i. Kom med på tematiserede tracks, hvor vi guider rundt i et ellers kogende uoverskueligt mylder af superspændende tech og lamme deadend-løsninger i én stor sammenblanding, hvor det kan være umuligt at overskue og få noget konkret ud af besøget.

Sammen med ligesindede tech-entusiaster bliver der skruet til gadget-bonanza for de legesyge, uanset om det er nye VR-universer eller banebrydende AI-hardware, der tænder din kontakt.

Praktisk

IFA Berlin 2024 afholdes 6.- 10. september og vi er med tre af dagene:

Vi deltager 6. - 8. september. Der bliver mulighed for at komme med bus til Lichtenberg, Berlin, for 750 kroner i egenbetaling. Invitation sendes ud i juni.

 

Læs mere på IFAs officielle hjemmeside

Har du spørgsmål eller forslag?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har gode idéer eller spørgsmål til techevents og inspiration til uddannelse inden for IT.

3363 2224

Ring eller send en mail til:

mlje@danskmetal.dk

Mandag-torsdag: 09.00-16.00
Fredag: 08.30-14.00

Har du brug for hjælp til løn, kontrakt og eller andet i dit arbejdsliv kan du bestille en opringning. Se kontaktmuligheder.