TechRoadshow

TechRoadshow

Dansk Metals TechRoadshow kører landet rundt og åbner op for fremtiden for vores medlemmer. I samarbejde med Innovation Lab åbner vi dørene til en aften, hvor du kan se, føle og høre om de nyeste tech-produkter fra nyskabende startups rundt om i verden.
Stik fingrene i fremtiden
Fra trådløs strøm og de første AI-drevne forbrugerprodukter til nyt lir i VX-onlineuniverser, til smarthome-dimser du ikke kan leve uden, demoer af Metaverse-applikationer og fremtidens IoT-gadgets.
Dansk Metal og Innovation Lab trækker det bedste og det vigtigste fra teknologiudviklingen sammen og bringer den rundt i landet, så alle har en chance for at stikke fingrene i fremtiden - uden at skulle langt væk fra de hjemlige rammer. 

3-4 gange om året kommer vi forbi din region med vores udstillingskoncept, så du kan teste, prøve løs og stille alle slags spørgsmål til Innovation Labs gadget-eksperter. Hver gang har vi de nyeste dimser med. Du kan også stille skarpt på techtrends og relevante tendenser, som de bliver formidlet i oplæg med masser af cases og eksempler af Innovation Labs eksperter, som du kan få insidertips af og yderligere snakke med.

Mød IT-kolleger fra andre arbejdspladser
Til hvert roadshow vil vi også tage et tech-relateret emne op, som ligger vores medlemmer på sinde, og faciliterer et uforpligtende "pop-up-netværk", hvor du kan få vendt udfordringer, betænkeligheder, eller bare forslag til how-to. Det kan være alt fra tips og tricks til at blive bedre i et team, til AI lige nu, og hvordan det kommer til at ændre på dit job.

Har du spørgsmål eller forslag?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har gode idéer eller spørgsmål til techevents og inspiration til uddannelse inden for IT.

3363 2224

Ring eller send en mail til:

mlje@danskmetal.dk

Mandag-torsdag: 09.00-16.00
Fredag: 08.30-14.00

Har du brug for hjælp til løn, kontrakt og eller andet i dit arbejdsliv kan du bestille en opringning. Se kontaktmuligheder.