IT-kurser med certificering

Tilmeld dig via din medlemsside.

heroImage

IT-kurser med certificering

Du bliver løbende inviteret til IT-kurser betalt af Dansk Metal. Kurserne er målrettet IT-supportere, datateknikere og andre IT-professionelle. Kurserne kan bruges til repetition og som forberedelse til certificeringer.

Microsoft Azure AI Fundamentals [AI-900T00]

Få en grundlæggende viden om Artificial Intelligence (AI), og hvordan du kan benytte services i Microsoft Azure til at opbygge AI-løsninger. Du får forståelse for de mest almindelige AI workloads, og hvilke services der kan benyttes.

Kurset er til dig, der er interesseret i kunstig intelligens, og hvilke muligheder der findes inden for AI i Microsoft Azure.

Du behøver ikke at have erfaring med Microsoft Azure, men du forventes at have en grundlæggende viden om IT og internet samt en grundlæggende matematisk forståelse for at få størst udbytte af kurset.

Information om tidspunkter og tilmelding får du direkte i din indbakke, du skal altså IKKE tilmelde dig direkte på Teknologisk Instituts hjemmeside.

Læs mere om kurset i Microsoft Azure AI Fundamentals på Teknologisk Instituts hjemmeside.

Microsoft 365 Fundamentals [MS-900T01]

Få en grundlæggende viden om Cloud Computing og fordelene ved Microsoft 365 cloudtjenester, samt hvilke muligheder Software-as-a-Service (SaaS) kan give jeres organisation. På kurset gennemgår vi forskellene mellem Microsoft 365 og Office 365 samt cloudservices og on-premise. Du lærer også om Microsoft 365 Services, Security, Compliance, Privacy og Trust.

Kurset er for beslutningstagere og IT-professionelle, som skal udrulle og administrere Cloud services i en organisation eller som gerne vil have en grundlæggende forståelse for Cloud-koncepter, og hvilke muligheder dette kan give herunder Software-as-a-Service (SaaS) med fokus på Microsoft 365 services.

Du bør have en generel forståelse for IT.

Information om tidspunkter og tilmelding får du direkte i din indbakke, du skal altså IKKE tilmelde dig direkte på Teknologisk Instituts hjemmeside.

Læs mere om kurset i Microsoft 365 Fundamentals på Teknologisk Instituts hjemmeside.

Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals [SC-900T00]

På dette kursus får du værktøjer til at beskrive koncepter inden for Security, Compliance og Identity på Microsoft cloudbaserede løsninger, såsom Azure og Microsoft 365.

Dette kursus er for dig, som gerne vil have kendskab til de grundlæggende koncepter inden for security, compliance og identity (SCI) på Microsoft cloudbaserede løsninger. Kurset er også rettet mod dig som gerne vil opnå certificeringen Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals.

Du forventes at have en generel forståelse for netværk og cloud computing-koncepter, samt for Azure og Microsoft 365. Endvidere forventes du at have en generel IT-viden eller erfaring med at arbejde i et IT-miljø.

Information om tidspunkter og tilmelding får du direkte i din indbakke, du skal altså IKKE tilmelde dig direkte på Teknologisk Instituts hjemmeside.

Læs mere om kurset i Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals på Teknologisk Instituts hjemmeside.

Ekstra tilbud:

Onlinekursus i cybersikkerhed

Lær at beskytte din virksomhed mod hackere, svindel og ransomware med IT-Universitetets onlinekursus til IT-professionelle.

IT-Universitetet tilbyder onlinekursus i it-sikkerhed målrettet professionelle it-medarbejdere, der allerede ved en del om it, men som ikke har arbejdet med cybersikkerhed før. Læs mere og tilmeld dig på: https://sikkercyber.dk/

Kurserne gennemføres online, hvor du selv kan vælge, hvornår du vil tage dem. De er opbygget af mindre moduler, der hver tager ca. 20 min. at gennemføre, så du kan tage dem i dit eget tempo.

Disse kurser giver ikke certifikat, men er et ekstra tilbud om at dygtiggøre sig inden for cybersikkerhed.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.