Rasmus dyster om at blive Danmarks bedste lastvognsmekaniker

“Det ville være mega fedt at vinde. Det er jo et kæmpe skulderklap og en god anmærkning på CV’et” 

Sådan fortæller vores medlem Rasmus, der til april skal dyste i Roskilde om at blive Danmarks bedste lastvognsmekaniker til DM i Skills 

Stolt faglært

Rasmus står i lære på P. Christensen i Kolding og har altid vidst, at han ville vælge en erhvervsuddannelse:

“Jeg har aldrig været vild med at skrive og læse en helt masse. Så jeg tog min far under armen til Åbent Hus på Syddansk Erhvervsskole i Vejle og fik øjnene op for lastvognsmekaniker uddannelsen. Og det gjorde min far så også, for han søgte også ind” griner Rasmus.

I kamp om at blive Danmarks bedste

Nu skal Rasmus dyste om at blive Danmarks bedste. Og hvis man spørger tillidsrepræsentant på P. Chistensen, Kristoffer Davidsen, er det fuldt fortjent.

“Jeg har altid set, at Rasmus har et stort potentiale. Han stiller mange gode spørgsmål, og har et højt fagligt niveau. Især når det gælder det tekniske” fortæller Kristoffer.

Vi mangler flere faglærte

Og selvom Rasmus ikke havde hørt meget om Skills, før han blev udvalgt, så synes han det er super vigtigt, at sætte fokus på erhvervsuddannelserne.

“Det er vigtigt at vi får fokus og udbreder viden om at tage en erhvervsuddannelse. Der er desværre alt for få, der er klar over, hvor stor en gave det er at stå med et svendebrev i hånden. Og her på min læreplads... Altså vi mangler jo folk og det har vi altid gjort” fortæller Rasmus.

Vi ønsker dig KÆMPE stort held og lykke, når du skal dyste i DM i Skills d. 18.-20. april 2024 i Roskilde, Rasmus. Vi hepper på dig!

Rasmus og Rasmus og tillidsrepræsentant Kristoffer på P. Christensen i Kolding.

Del indholdet

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.